" Az első negyedévben (szezonálisan és naptárhatással igazítva) 2%-kal teljesített jobban a magyar gazdaság, mint egy évvel ezelőtt. A szám jelentős mérséklődést jelent a tavaly év végi 4,4%-ról, mutatva, hogy a koronavírus-válság - bár csak az időszak legvégét érintette igazán - alaposan visszavetette a magyar gazdaságot. Negyedéves alapon már zsugorodott a gazdaság, 0,4%-kal. Erre utoljára négy éve volt példa. A kiigazítatlan GDP-növekedési adat 2,2%, ami egyébként meghaladja az elemzői várakozásokat, amelyek átlaga 1,7% volt. Vagyis annyi jó hír azért vegyül a jelentős fékezést mutató jelentésbe, hogy a szakértők még ennél is nagyobb lassulást vártak. "
konszolidáció ahogy a hozzáértők mondani szokták https://www.tradingview.com/x/59cY9eBx nekem inkább érdektelen szarnak tűnik dolgoznak , építik a hálozatot , hozzák a technológiát, van 160mrd árbevétel de profit nincs nem is tudom érdemes e müködtetni :o) én bezárnám a fenébe
Gutten Morgen Freemail! Zalában 394.5 éppen. (méltatlan 40 millás forgalommal eddig) beton PS: Végig futva a papírokat mintha cseppet kiszáradt volna a piac: alteo, masterplast, duna house, őrmester, kulcs, bif, forrás o/e ki sem nyitottak még.... Zumek jönne megint????
már csak az a gond ezek amiket ísz mind igaz de ehhez hálozat kell ami 100mrd okba kerül és még ennyibe a sok frekvencia díj amit az állam lehúz a vállalatról a DT is szipojozza a céget így mindenki kaszál aki a hálozatot használja lásd közösségi média startapok aplikációk , de a telekom csak szív az egésszel ez van
Mtelekom