Én bevallom teljes összeomlást és válságot várok világ szerte fél- egy éven belül... de lehet h. nem lesz igazam.... például azt se értem, hogy vihetik az állami szar papírt NEGATÍV hozammal 10x-es túljelentkezéssel
Biztos,hogy jól érzed a papírt mostanában? 390 környékén ha jól emlékszem azt írtad,hogy 80-on vagy 75-ön veszel,ahelyett,hogy bevásároltál volna,akár adhatnád is. A négyszázas short jól hoz két napja,persze sejtem,hogy nem volt komoly bejelentés részedről. :))
Szerintem tegnap is azt írtam, hogy a gyj. utáni napon fog esn, de lehet hogy tévedek. Egy biztos: Ez az emelkedés NEM lesz hosszantartó ! (NEm mintha a MTEl ilyen szar lenne, de a VILÁG ilyen ! ) Egyébként mit szóltok a vérszar legújabb MTEL reklámhoz ?
" ma lesz meg a csúcs " , elbizonytalanítod itt teljesen a Nagyérdeműt, - tegnap is ezt írtad, szeretném ezentúl jó pár napon keresztül ezt olvasni újra + újra, aztán 500 környékén már igazad is lehet...
Nem igazán szoktak utalni rá, majd februárban... Persze jó lenne, ha most valahogy utalnának egy esetleges emelés lehetőségére... 30 Ft-nál már bőven 7% feletti hozam adódna a jelenlegi árfolyamon
Mtelekom