nem akartam, hogy a buggyant settel teljesen belezavarodjon, hogy akkor most neked hogy is sikerült a 415 :o)) most képben lesz, persze ettől még teleokádja a topikot délután ha végzett a melóval :o))
Helyzetjelentés a világbú: 1. Mégszaros papírjai emelkednek mint az állat és a többiek is. 2. Egy van ami szart se megy fel : Mtel ! ( Nem rektes 2ft az nem emlkedés 443-ról, az egy szardarab!) 3. Törpe Hókuszpók tényleg befoshatott, ha hirtelen mindenkiek 12rongy gázpénzt ad ajiba ! ( Miután 4 éven át ellopta azt amennyivel olcsóbban adhatta volna) 4. Szeretném én ha minden magyar városban olyan szar lenne a világ mint Bécsben (és úgy nézne ki), ez a Annyitisér János nem normális, pont az osztrákokat találja meg ?
"Ez van ne ringassuk magunkat illuziokba,8 eves szisztematikus short normalis piacon nincs." Te se ringasd magadat illúzióba,hogy ezt neked ebben a topikban elhiszik!Apó egyszer meg is magyarázta,hogy a kisbefektetőknél ez a normális,csak long irány létezik.Nem tudom, én nem vagyok nagybefektető,de még is tudom,hogy a tőzsde nem egyirányú utca.
Null szaldot ilyen certi kiuteses machinacioikkal tudnak elerni talan a fijjuk:) De semmi gond aki a kolcson papirokat adja,az alja a cehhet. Ez van ne ringassuk magunkat illuziokba,8 eves szisztematikus short normalis piacon nincs.
Mondtam is tavaly, hogy 25 HUF oszti jön. Jött is. Mondtam idén év elején, hogy idén 25 HUF oszti jön. Jön is! Igazam van. De ez nekem nem újdonság! Sőt azt is mondtam tavaly is és idén is, hogy full nyereséges lesz a cég. Ezt majd az éves jelentés hivatalos formába önti. Ja és azt is mondom, hogy lesz jövőre is 25 HUF oszti.
Eses alatt lekotozgetest ertesz?:) Tartja az oszti,a legutobbi ures konyves zuhet is villamgyorsan,nagy forgalommal visszavettek,nem a kicsik,a nagyok.
Mtelekom