ezt boby ne nézze meg, mert helyi beépített véleményvezér beszél:):)
"ha még esne akkor is venni kell, ha emelkedik akkor is venni kell" szöveg lényege.
Akik az osztalékvágás miatti esésre számítanak, azok adják most masszívan.Május 11-től lehet h. más szelek fognak fújni a telko árfolyamában...Olyat még úgysem láttunk, h. ne essen osztaléknyit nyitóban, itt az ideje egy ilyen trükknek :).
kitartás
No, gyerekek, úgy látom az oszalék rallynak vége :)Osztivágásig oldalazás várható itt 480-490 között.Nem is indult "honnan vágják az idei osztalékot? verseny? Hiába, óriási izgalmak voltak itt. :)Tippem: 485Mikor jön a következő gyorsjelentés? Most már ideje a jövőre vonatkozó dolgokra gyúrni itt.Úgy néz ki vágáskor lesz egy csúnyácska sziget rés, de szerintem gyorsan visszatöltheti, ha valami jó hírecskét dob be a vezetés.
Ismétlődően olyan értelmezéseket adsz a mondataimnak,amiket én nem állítottam.Ebből két dolog következik,vagy én beszélni kevés magyar,vagy a te szövegértési képességeiddel van baj.
Törölt felhasználó2017. 04. 28. 11:32
Én csak azt nem értem,hogy ha sokan kiábrándultak a papírból,akkor eddig miért nem adták el magasabb áron?Ha pedig eddig nem tették,de eladhatnékjuk van még mindig,akkor 480-ig ott áll benne egy csomó vevő kb.750 k,akkor meg még itt a ragyogó alkalom,hogy viszonylag kis veszteséggel kiszálljanak?
Az orakulumok tovabbi jellemzoje az is, hogy azt hiszik ismeretlenul is pontos elemzést tudnak adni a beszélgetopartnereik motivacioirol, tudasarol, pozicioirol, stb. Kérlek linkeld ide azt a hozzaszolasomat, ami alapjan azt a kovetkeztetést vontad le, hogy "szövegértésből roppant gyengén muzsikálok". Hadd fejlodjek elonyomre. Elore is koszi.
"Szted itt mar bele szabad venni, vagy meg kell varni az ATL-t?"
Ha elolvastad volna, és meg is tudtad volna érteni a lenti linkek értelmét,akkor nem kérdeznéd ezt,de nem csodálkozom, már az eddigi hozzászólásaidból is kiviláglott,hogy szövegértésből roppant gyengén muzsikálsz.
Mtelekom