nem vitatom a jó szándékodat, de ha 50 éven át becsületesen éltem az életem, akkor nem kezdek el csalni. így is rosszul alszom a helyzetem miatt, de ha még azon is állandóan aggódnom kellene, hogy mikor bukom le, akkor lenne igazán végem.
ne haragudj, de nem értek egyet...a mai világban csak egy telefon, vagy egy kis netes kutatás kérdése, és máris lebuktál még azelőtt, mielőtt behívnának interjúra
hoppá valóban 454 most néztem rá, turmixit történt, nem is látni:)
A tegnapi 3:3 után majd visszavágó a portugálokkal?:):) (csak előbb Belgium, majd Wales), a másik ágon, meg hagy gyilkolják egymást az olasz, spanyol, német, francia, angol.
igyekeztem óvatosan a tudtukra adni, mert apámnak már volt szívinfarktusa 10 éve, anyámnak meg szintén akkortájt agyvérzése, és féltem, hogy felizgatják magukat....szerencsére túlélték azt is, ezt is...
nekem nincs gyerekem...egyszer volt úgy, hogy megnősülök, ha úgy döntöttem volna, akkor most olan 14-15 éves gyerekem lenne....nem tudom mit tudmnék neki mondani jelen helyzetben....sokan azt mondták a szüleimnek se mondjam meg, hogy kirúgtak, mert pon karácsony előtt 3 nappal történt...nem hallgattam rájuk, még aznap elmondtam....olcsó hülyeség lett volna becsapni őket, meg magamat is....
tulajdonképpen lemondtam az egészről, mert legalább 8 fejvadász cégtől kapok naponta álláshirdetéseket, de egyrészt ugyanazok a hirdetések ismétlődnek napról napra, másrészt a jobbakhoz olyan végzettség (IT, programozó, minőségi mérnök stb.) kellene, ami nekem nincs, a többi pedig szakmunkás állás....mivel már 3 éve figyelem a lehetőségket, azt kell, hogy mondjam, hogy egyre kevesebb és egyre rosszabb állásokra jelennek meg hirdetések
furcsa dolgok ezek, mert itt pesten és környékén, lassan vadásszák az embereket. Az utcai, szórólapos hirdetésektől kezdve, a segéd(betanított)munkástól, szakmunkástól, mérnökig keresik a munkavállalót.
nem kell elnézést kérned, köszi, hogy megosztottad az élethelyzeted mert tanulságos történet.
Egyébként évekkel ezelőtt indulatosabb voltál sokkal, nem tudom ez most csak beletörődés részedről vagy fásultság ? Mindenesetre a most érettségizett lányommal megosztom a storyt motivációs célzattal
Sok kitartást kívánok és azt , hogy egy szép keddi napon rendeződjön a helyzeted
Mtelekom