Mindenesetre az tisztán látható, hogy irtó kevés egyéni kisbüfi van, de legalábbis aki kereskedik. Ha az az 1-2 nagy szünetet tart, máris kómába kerül a Bét, mondhatnám azt is, hogy csak árjegyzés van azon 1-2 nagy ízlésének megfelelően ... persze tudom, nem kötelező játszani itt...
:D
Rég írtam be a fórumba, de ennek elsődleges oka az a dögunalom hetek óta, ami a mai napon csúcsosodik ki.
Kérdés, hogy eléri-e az 50 milliós forgalmat....:-(
Szánalmas, agyhalott lett a paír megint, de remélem, hogy a következő hetekben a közelgő osztifizetés hoz egy kis élénkülést.
Ha lesz még egy-két ilyen enyhülés jellegű beszéde Viktátornak, utána talán csökkentenek. Lehet, hogy most ágyazzák be a nép tudatába, hogy a Telekom mégis a barátunk. Bár ki tudja, lehet, hogy jövő héten a vezér úgy ébred, hogy mégsem akarja ezt.
no igen, annyit bökhetnének, hogy a különadó nem a világvégéig van betervezve.
Hogy nem ott tartunk folyamatosan szektoradót, ahol jelentős fejlesztést várok, ahol a "jövő" van.
Én már régóta ötszázra várom ezt a szerencsétlen részvényt, de annyira nem kereskedik vele senki, hogy május elejére már nemigen lesz meg. Május után meg go away
Mtelekom