mehetek Ürömre, írt a BEVA ;) lesz egy kis lé...
Ha lesz egy kis időm, majd leírom konkrétan, hogy milyen arányban loptak a BudaCash-nál, ami hosszú éveken át nem tűnt fel a PSZAF-nek (és bandájának, mert nem tudom eldönteni azóta sem, hogy melyik a nagyobb gazember :D )
Okuljon más is belőle.
sajnos a cégvezetés egyébként rendkívül szar (tömören), csak és kizárólag a saját zsebük érdekli őket és mindenki más le van szarva, de legfőképpen a befektetők. (legutolsó példa: Ákos ügy)
azé szóljál bob ha elérted a 200k db teló rv-t a saját rv vásárlási programodban:)
viszont a közgyűlésre menjél el, több rv-d van mint az egész teló igazgatóságnak együttvéve (már amit zsebből kellett volna venniük).
köszönöm. Nem nagyon követtem mostanában. Megint elkezdem venni. A reggel betett 2500 db látom, hogy teljesülhetett 387-en. A következő 384-re tett még nem. És értelemszerűen így a 381-es sem. De még hosszú a nap és látom, hogy valaki erősen nyomja megint lefelé, így akár...
A negyedéves jelentésben megint azt várom, hogy a Richtert meghaladó eredményt hozzon.
Törölt felhasználó2016. 02. 12. 11:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nekem a legfőbb problémám az, hogy nem tudott új csúcsot csinálni akkor amikor még az RSI támogatta.
A hetes szinten, 2013 novembere óta tartó felfele menetel se túl acélos: egymást átfedő a hullámok, tehát nem impulzív -> ez csak egy korrekció volt. És ezen a szinten is látszódik az emelkedés elgyengülése.
Mtelekom