mondtam megszokásból oszti rally indult (nem mind1, hogy van oszti, vagy nincs, úgy is aztán kiárazódik, sőt az utolsó években többet esett a szelvényvágás után mint az 50 huf oszti)
mármint a hiánya :)
Elég szépen felment, tegnap este majdnem hanyatt estem, amikor megláttam.
Balu, ha egy soksávos úton a dugóban állandóan sávot váltasz, hogy hamarabb előbbre juss, vélhetően akkor sem fogsz lényegesen gyorsabban haladni, viszont mindig úgy fogod érezni, hogy a másik sáv valamiért gyorsabban halad. (pedig álstalában nem)
Lassan jönnek a 4. negyedéves -és így az éves- gyorsjelentések.
A négy blue közül három lesz rossz, egy pedig jó szerintem.
A hazai piacot is végre megtalálták a befektetők. Száguld a Magyar Telekom árfolyama, köszönhetően a rendkívül alacsony hozamkörnyezetnek. Az alapjában véve osztalékpapírként elkönyvelt részvényünknek sokat segít, hogy már a 15 éves magyar hozamok is épphogy csak 3% fölött vannak, így bármilyen mértékű osztalék egyre vonzóbbá válik. Amíg folytatódik a hozamok csökkenése, addig folytatódhat a Magyar Telekom szárnyalása is.
Akkor a mol a konkrét osztalékával...röhej a köbön......
áá az internet adó, mellé a legelső horror összegű változata, az nem indok, sőt kedvezőnek kellett volna lennie az árfolyamnak. Az hogy szokástól eltérően nem most nyilatkozik a telekom vezetése az osztiról (hiányáról), ha nem már tavaly év vége felé, az szintén rv emelő hatású, ugye?
én is.
van egy borzasztó forgatókönyvem...
...hogy úgy olvasom egy esti zárás után AZT A BIZONYOS portfoliós hírt, hogy épp a parton ülök, részvénytelenül. :)
képzeljétek el aki eldobálta most 330 alatt...azért durván tragikus tud lenni a tőzsde...mivel a pénz a number one a világon így a legtragikusabb dolgok egyike tud lenni...
tőlem pl kicsavarták....mindegy...leszarom...áhhh baromság ez az egész tőzsde....innen megint majd fordítanak...a mol nagyon durva mondjuk...de ez is mindegy....
Nem tudom kiktől bírták kicsavarni,mekkora tételek vannak a kisbefektetőknél,de szerencsére vagyok még...és 3% felett van ami még hiányzik.Oda tették ahova akarták csak a türelem ami segíthet ledolgozni a mínuszt.
hol van már a netadós dolog...azóta sok minden változott/történt. Nem a netadó miatt esett, már előtte is megindult. A netadó volt az, ami padlóra dobta első körben.
Ezt kellet volna venni MOL helyett.Szvsz jobban jártunk volna...
Törölt felhasználó2015. 01. 27. 09:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
durván nem számítottam erre....hát igen ez van....már arra h így elindul....kicsavarták akitől csak lehetett, tudták....internetadóval ha nem ment másképp....
Mtelekom