"Ha sikerülne az előtte húzódó 360 forintos akadályt is tartósan áttörnie, akkor a jövőben a 390 forintos szintet is megérintheti. Az indikátorok támogatják a további erősödést
VENNI KELL FELVÁSÁRLÁS JÖN 450-n
Törölt felhasználó2014. 07. 20. 12:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
viszont engem is érdekelnél te hol, te mit csinálsz, mit végeztél és hogy küzdesz meg...érezni a hozzászólásaid mögött h (hosszú leírni h pontosan mit) a nagy tárgyi tudást mindenképp...bár sokaknak nem tetszik a stílusod...de ugye ez csak egy fórum...
A Tőzsde az egyik legnagyobb önismeret....a legeslegnagyobb kihívás...hogyne...teljes egészében így gondolom...nagyon nagyon sokat tanulhatunk általa magunkról...valahogy amit a tőzsde ad v elvesz az egy egész speciális...az egyik legtöbbet tanultam belőle és tanulok is mind a mai napig...
de igazából az integrálpszichológiának a keleti része segít sokat...h bármi is van nem veszem komolyan mert nem ez az élet lényege, nem a pénz meg a tőzsde hanem pl a segítség, a türelem, az együttérzés, a megbocsájtás, a hála és a szeretet természetesen...
Törölt felhasználó2014. 07. 20. 09:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
no igen a copingban azért sokat segít sőt még nyugtató mantráim is vannak...:)
Törölt felhasználó2014. 07. 20. 09:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
ez csak elsőre tűnik ritkának v érdekesnek...a kettőnek semmi köze egymáshoz illetve egy h mindig szerettem a függetlenséget nem bemenni valahová és ott nyolc órát minden áldott nap...így kapcsolható nálam egybe...amúgy teljesen külön kezelem, nagyon jól tudom is külön kezelni kábé öt perc alatt átállok teljesen két külön csatorna bennem a kettő még csak átszivárgás sincs...eleinte azt gondoltam h segít a tőzsdepszichóban de nem max akkor ha nem vagyok benne amimnt benne vagyok már nem segít...az egésznek az az egyik lényege h rálátsz valamire amiben te nem vagy benne...viszont amint benne vagy már nem látsz rá...
Törölt felhasználó2014. 07. 20. 08:50
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 07. 20. 08:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
kíváncsi voltam mit írsz rá...:) én csak azt tudom h te egy nem kispályás, egy nagybüfi vagy aki nem szarakodik pár ezer forinttal...forog a tőkéje magától...és szabadidejében ide írogat hova is máshová...:) kíváncsi vagyok írsz e...? :)
Mtelekom