nincsen értelme így számolni. Mert ha teszem azt veszek 323-on ma és két perc múlva eladom 324-en, akkor a jutalékot levonva csak néhány fillért kerestem. Ha viszont ezt a 2 percet kivetítem az égész évre, akkor irdatlan magas kamatmutató jönne ki, pedig ha magát az üzletet nézzük, akkor picsafüst. :)
jól számoltam annyi...sztem
vettem neki 276-on és ma 326 illetve 320-on eladtam mindezt 3 hónap alatt....a tőkéhez képest a nyerő 3 hónapra vetítve....nem egy évre...hanem ha visszaosztom 55% jön ki...
"a profitot realizálni mindig jó döntés" :), csak néha bosszantó, ha utána meg elszalad az ár. De az már más kérdés. Az a mi lett volna ha kategória...
no nem is kell ezen egy másodpercet se magyarázni (én is adtam 338-n nem rég), csak volt egy olyan érzésem ,mint ha a mai eladásban volt egy kis motivációja a többi mellett psze az itteni írásoknak is.
igen a nyerő pakkokat eladtam...így éreztem jónak...nem úgy alakultak a dolgok ahogy rövidtávon elképzeltem...be kell látni h ez bóvli piac....tőzsdeellenes kormánnyal...sajnos ez a realitás....csalódtam a cégvezetésben....már sokadszor...így a nyerőt kivettem....meglátjuk....a céget továbbra is jónak tartom...vicc h itt a részvény ára....menjen felfele akkor vesze kicsi molt....ha meg le indul visszaveszem....nem bírtam már pszichésen h nincs semmi mozgásterem....viszont a barátomnak vettem 3 hónapja 276-on telot és csináltam neki 3 hónap alatt 55%-ot...ezt is lezártam ma....
Mtelekom