ismerős érzés szerintem sokunknak. De a labirintusból is csak úgy jutsz ki, ha kitartóan mindig egy irányba fordulsz. Persze, ha egy "oszloptól" indulsz, akkor megszívtad.
Nézegetem korábbi vételeimet-eladásaimat...2011-es 600db richimet cseréltem előbb Mollyre, majd telekomra...ha nem csinélok semmit és ülök a s@ggem@n ma 12 millával beljebb vagyok!!!! Tudom, hogy a mi lett volna ha...nincs értelme...de még is bosszantó hogy mindig abba nyúlok ami lefele megy...ha eladok akkor kilő!
még nem olvastam a hozzászólásodat, amikor rád hivatkoztam.
Erre mondhatnám, hogy emlegetett... (csak azért merném írni ezt a mondást,mert tudom, hogy nem sértenélek meg vele. Hiányoltalak. )
Emzse szólított, hogy mondjak témát, ha nincs semmi a telóval, akkor mint az angoloknál legyen az időjárás:) Baján majd ömlik a hó, Pesten meg pl semmi egy jó ideig.
csak azért írtam az előbbit, mert egyfelől a telko eddigi teljesítményéről nem sokat lehet írni (illetve akár lehetne is elemezgetni, hogy hogyan lett a papír ennyire érdektelen -nincs egyetlen eladó? Nincs egyetlen vevő?), másfelől ha pénzről van szó, akkor szinte biztosan lehet kételkedni az őszinteségben. ( ha néhány tál meleg levesen is lehet nagyot fogni, akkor mekkorát lehet egy országon? :) )
..ahány elemzés annyi verzio...mindenki másképpen húzza a vonalakat...egyiknél még ne lépett ki,és letörhet,a másiknál már igen...a boli tényleg beszűkült...s amerre elindül,ott lesz tér...csak az aggaszt hogy megint felfelé várható,ha ésszerondolkodunk...ilyenkor szokták a másik irányba fordítani...ezért is várok...inkább maradjak le 2-3 pont nyerőről,mint hogy behúzzanak 10p. minuszba...
Mtelekom