De hát miért nem így csináltad? Azért mert nem tudtad előre, nem tudhattad előre, hogy mi lesz.
Szerintem Te kinézted ezt a papírt, mint a legtöbbet esett részvényt azt beletoltad az összes lóvét, aztán azt hitted, hogy minden oké, kaszálsz két héten belül. Aztán nem így lett.
én az elvesztett pénzed visszaszerzéséről beszéltem,amikor szinte sosem megy 390 fölé ha meg mégis a lenti eladásokon vesztettél de a pénzedet több részre bontod a felét 390 alatt a többit 420 ig sávosan adod el.
Na, ja. De honnan tudod, hogy meddig megy le mért pont 360-ig és honnan tudod hogy felfelé nem megy tovább 370-nél a korrekcióban, stb stb Ez szép elgondolás, ha tudnád, hogy mi lesz, csakhogy sosem tudod, ráadásul nagyon nehéz megválni tőle veszteséggel épp amikor felfelé korrigálja az esést stb. Ez nem taktika, hanem eső után köpönyeg, vagy ahogy apósom mondja: Nem akkor kell letolni a gatyát, amikor már beszartál!
beragadsz mondjuk 390-en
lemegy 360 ig majd fel 370-ig.
itt 360-tól eladod a 390-eseket.
majd amikor visszamegy 360 alá visszaveszed.
és ezt ismétled a végtelenségig.
persze ezzel csak a veszteségedet tudod elvileg minimalizálni de szerencsés esetben még pozitív szaldo is kijöhet belőle.
De jó fej vagy, jó hogy majd azt nem mondja hogy: -Kedves Dorellik Úr legyen szíves adja már ide 307 Ft-ért a részvényeit, mert szeretném holnapután eladni 328-ért, magának úgysem kell már oly nagyon.
Hát persze, hogy manipulál, különben ki a tököm adná oda neki ennyiért. Mindent bevet, hogy odaadjad.
Ennyi idő alatt ha csak egy napot szántál volna rá, hogy megfigyeld, hogy hogyan dolgozik a robotjuk, rögtön rájönnél, hogy merre fogunk menni. Én szoktam vele kísérletezni. Próbáld ki, ha most rádobsz mondjuk 50 db-ot a vevői oldal 307-jére, mit csinál? Kevesebb lesz vagy feltölti, kipótolja, stb, esetleg megkétszerezi és százzal többet tölt fel vételre? Ja kérem ez munka, baromságokat mondani csak könnyebb. Gyerekkoromban imádtam a matekszakkörön a számsorok logikájával foglalkozni, előbb tudtam sakkozni mint olvasni, és ezt nem azért mondom, hogy arcoskodjak, hanem csak próbállak ösztönözni a gondolkodásra.
Mtelekom