szerintem sokan vartak az msci miatt kintrol. szoval holnap inkabb ressel nyitunk felfele. En is napokat sakkoztam hogy elotte vagy utana szalljak be, de annyira karogott mindenki, hogy az nalam mar jel a nagy beulore.
pontosan ez a magyarázat a mai emelkedésre. sokkal több short épült az msci storyra, mint amekkora valós eladási kényszert jelentett a kiesés ténye.
ma zárják a shortokat, de holnaptól megint zero forgalom és csendes lecsorgás.
tudom...de már meguntam...ne vagyok ellene a hecellésnek, értem a poént és a tréfát...de ez az ember? egy unatkozó gonosz tetű. nem zavar, ha ezen bukok 100-at, megkeresem másikon...csak alapban rossz, hogy ilyen lelkületű emberek vannak a világban...mert ha itt ilyen, akkor a valóságban is egy tapló.
Amiért nem ellentétesen mozog, az az, hogy a Telekomnál túlpánikoltattak mindenkit, erre rászálltak a shortosok is. Azaz túldobták, mint amennyire akarták. :-)
Ekora forgalom szerintem nem volt az elmúlt 5 évben..pár éve emlékszem egy 5 mrd körülire,de akkor fele ennyi darabszámmal érte el.
A zárót le vagy felkötik még...így eladjam előtte vagy csak záróban...holnap ebből lecsorgás lehet...
Mtelekom