amint pluszban vagy a sok bukóban lévő nyomja a mínuszokat, érthetetlen miért fáj nekik.
ez amúgy is nyugdíjas fórum mostantól, nézz ár a mai kereskedésre vagy a péntekire
A mínuszolás sztem a gyenge emberek véleménye, azoké akik nem merik felvállalni nyíltan a nézetüket/véleményüket.
Nem azt minősíti aki kapja, hanem azt aki adja:)
telkóról decemberig nincs mit írni, ez érdekesebb amit írsz.
a költés is nagyon fontos, én is abban hiszek, hogy élvezzük is a profitot ne csak hajszoljuk...:-)
Más a pszichés kezelése egy halmozott tőkének. Persze bent is hagytam volna, de akkor le kellett volna csökkenteni a kockázati szintemet, tehát arányában kisebb pozit kezeltem volna csak a kockázati szabályaim szerint. Tehát közel ugyanott lennék egy dupla tőkével, mint ahol most vagyok. A másik nem elhanyagolható szempont, hogy 1x élünk, s használjuk ki a lehetőségeket. Ehhez pedig nem árt néha egy kis pénz is.
Egy kicsit kisiklott a téma a topik lényegétől, az mtelkótól.:)
A GPON-ben több jó dolog is van:
- Egyrészt optika, tehát óriási sávszélességgel éri el az ügyfeleket, ami jó minőségű szélessávú szolgáltatásokat jelent (IPTV, internet, (streaming));
- Másrészt a korábbinál is hatékonyabban használja az erőforrásokat, és egyetlen optikai szálon még több ügyfél szolgáltatását tudja garantálni. (=költséghatékony)
Rosszul számolod, mert állandóan kivettem hol a profit egy részét, hol az egészet. Tehát ne kamatos kamattal számold. Inkább úgy mondanám, h a kockázati tőkém hozama a 7 év alatt összesen 250-300%-ot ért el.
Mtelekom