Mit szeretnél tudni a Randomról? Ugyanazok csinálják, akik egykor az Equitast. Én a kezdetek óta náluk vagyok, a háromszáz valahányadik üf, semmi bajom nem volt eddig.
A webes és a desktop programjuk igen hasonló az equitas rendszereihez (vajon mé')
Üfszolgálat segítőkész.
BEVA tag.
megírhatná egy elemző lassan azt is , mire számítana az árfolyam mozgás tekintetében ha a cég nem fizetne osztalékot és a vállalatban maradna a pénz....
csak elméletben kérdezem, összeszakadna 100ft ra vagy mi a fax lenne ??
bárki írhat róla véleményt egyébként :o)
ma úgyse lesz semmi izgalom ahogy látom a papír életében
ezek a címek, miért bántja a portfóliót a mtelekom?
Akár 40 és 45 ft-ra is vághatják az osztalékot, hát bazdmeg az is 10% fölött van olan majdnem mint tavaly 500-nál az 50 ft.
Igen az üzenete más, de pénzileg ugyanaz.
Az az igyazság 40 ft-ra se kéne esnie, sőt simán 440-450-ig léne mennie. Oszt utána hagy essen a jövőárazás nevében.
Én sem mertem 280-nál, azóta 100 ft-al feljebb van!
én is mondhtanám ha vettem volna 15000 db-ot és most eladtam volna, de nem vettem, mert nem mertem, ahogy likvidálták a 2M db részvényt és más átvette, lehetett volna másképp is.
És akkor 100 ft-al lejebb lenne.
Ennyire nem tudok spekuláláni és a kockázati küszöböm is jóval lejjebb van, aki venni mert gratula neki.
Faszom verjem az ilyen címet kiagyalókba !!
Belül meg ilyesmi megy : "akár veszteséges is lehetett..."
Én meg akár finomlelkű szűzlány is lehetek,baszki... az írásaimból legalábbis ez nem cáfolható ! ! :D :D
Mtelekom