most a cikk szerint mi a meglepetés, ha a 2012-es eredmény után marad az 50 ft és nem vág osztalékot.
2013-ra biztos hogy vágni fog, arról is mondhatnak valamit. az lesz a jó, ha valamelyik faszfej ujságíró "elérti" és a 2013-as év eredményére vonatkozólaf felvetett oszti vágást majd úgy hozzák lesz, hogy 2012-as év után vág a telekom.
Utána meg félórával elnézést kérnek, hogy elértették, de akkor már régen rossz lesz az árfolyamnak.
most őszintén mennyivel rosszabb most egy 40 ft-os oszti mint tavalyi árszinthez mérten az 50 ft.
Csak akkor nem volt olyan hír, hogy csökkentik, de ha 55 lett volna és csak 50 adtak volna, akkor beverik?
mondjuk az lenne a nagydurranás ha maradna az 50 meg az is ha 30 lenne.
Persze a befektetők kedvéért nem fogják az 50-et javasolni.
40/360=11,1%
50/480=10,4%
ha 40 ft-ra esni fog 6%-ot még 360-ról az fasza lesz, ugye durván 340 onnan talán a 390-et eléri, hát én ezt tartom a legrosszabb forgatókönyvnek
Zintan elmélete alapján, a külföldiek kitaraznak a telko szektorból, kérdés mennyivel építik le a pozíciókat, és meddig...lehet az Erste beef hitel is ezért nem muxik...sajnos nekik több pap írjuk van...mar kb. 8 napja tart az esés, aminek 28 a szabhat megállást, vagy ha a külföldiek rájönnek nem jó egyben önteni , minden nap...ereszteni is kellene a gyeplon....beszaallonak ez a szint mar jónak tűnik akar egy hónapos idő távra...de meg elmehet akar 370 alá is.....nem tudom short mar kicsit rizikós nak tűnik, bár 390 alá sem vártam....
azzal egyelőre nem számolok...mert bukóban nem adom el csak nem úgy alakulnak a dolgok...hogy mostanában...meglátjuk...ezt vártam...h legyen már február legalább...hát lett...
igen, az a baj, hogy esetleg túl lent kezdi el az emelkedést, ha lesz egyáltalán.
én ha merek venni az átlagomat 385-395 közzé tudom levinni, attól függően, hogy hol veszek most valszeg 370-380 között valahol, de lehet hogy megvárom 28-i nyitást, akkor már tudjuk az oszti javaslatot és ott vagy kiszálunk rögtön vagy beletolok még 10000 darabot.
Mtelekom