Nem adtam el... hogy rohadna meg már tényleg az a paraszt, aki itt jojóztatja...
ezt valami nagyhal huzogatja ide-oda, meg vagyok győződve róla.
Hát nem igaz, ma is megvan neki a 10 Ft esés... holnap mi?
Megint esés, vagy du. felhúzás?
Nem adom el akkor sem... 300 Ft, persze egonkám, álmodjál csak...
1. Négy évre visszamenőleg tudtam megnézni az árfolyamot. Az, hogy ez az elmúlt nény év legalacsonyabb árfolyama, nem mond ellent annak, hogy ez történelmi minimum. Én eddig tudtam visszanézni.
2. 0,7 eurós osztalékot említettek 2013-ra.
Probléma?
Egyetlen politikusi vezető garnitúrát sem mentek fel a cselekedetei (és annak következményei) alól, hogy szegénykék gyengébb értelműek. Főleg nem, mint ahogy említettem, ha azért kell lépniük, mert egyszer megint választás lesz, és ők meg mindenáron szeretnének megmaradni a hatalomban. Ha arról van szó: a hatalom (és pénzük, kiváltságaik,stb) megtartásáról, meglelik az eszüket.
A telefonadó idei havi maximumainak módosulása révén 8 milliárd forint adófizetési kötelezettség terheli a Magyar Telekomot 2012-ben a korábbi plafon alapján számított 10 milliárd forinttal szemben. 2013-tól kezdődően évi 20 milliárd forint körül alakulhat a telefonadó Magyar Telekomra eső része a jelenlegi törvényszöveg alapján.
Befejezem, amit elkezdtem.
Négy évre visszamenőleg ez a legalacsonyabb árfolyam. Persze mindig lehet lejjebb. A cégvezetés úgy nyilatkozott, hogy vállalják a 70 centes osztalék kifizetését 2013-ban is.
Ez innen 8,9%-os osztalékhozam, Nem rossz, de mindig Te döntesz.
a további részekre nem reagálok, mert ellentmondások vannak az egyes mondatok között.
szavaid közül kikandikál a félelemmel vegyes kapzsiság (pl. káosz, de te betárazol rv.-ekből [minek?], amiből majd meggazdagodsz).
(esésben venni, emelkedésben dobni, pont ellentétesen viselkedsz)
Nyugodt lehetsz mire a CHF 300, az EUR 360 HUF lenne már 5x megállapodott a kormány az IMF-vel. Politikusok, de nem hülyék. Nem egy választási időszakra akarnak a hatalomban maradni.
Talán érdemes még várni egy vétellel.
Minden piac törte a főbb ellenállásokat lefele.
Folyamatosak a negatív adatok, egyre biztosabb a görög csőd, mikor már adót se fizetnek, nem fog már az EU sem pénzt adni nekik.
A nagy pofára esés az az lesz, mikor kiderül, nemcsak a monetáris únióból fognak kikerülni, hanem az Európai Únióból is.
Polgárháború színtű káoszra számítok, kicsinyke esély van ugyan, hogy ez nem jön be, de mivel már a túristák is elkerülik őket..., főként a németek.
A hülye magyarok továbbra is mennek, buta barmok...,
Nem lesz nyugdíj, pénztelenség lesz, egy év brutál....
Ha aztán lehiggadnak, talán rendeződhetnek a dolgok.
Ha a várakozások bejönnek, akkor az euro paritásba kerül az usd-vel.
Ez hosszú távon baromira jó egész Európának, főként a szívének, áttétesen meg nekünk is.
Nem kizárt, hogy lesznek itthon még bankcsődök, kettő már volt ugye....., ha hinni lehet a negatív szcenáriónak, és a kormánynak esze ágában sincs megegyezni, akkor akár 300Ft is lehet majd egy frank.
Na akkor tényleg 1300 lesz a Lótépé, az lesz akkor a jó ár, minden másért kár lesz majd pénzt adni......
Elrakni akár 5 évre, 3 év múlva már busás hasznot fog hajtani......
Én ezt várom, lehet nem jön be, nem tudni a Zsidesz mit akar, de nagyon benne van egy méretes zuhi, még ha innen a Telko már korlátos, akkor is benne lehet kemény zuhi esetén egy 380-350.
Én ezért dobtam, pánik esetén Daxli kutya meg aztán keményen tud esni, nekik meg főleg van honnan, nincsenek úgy porig alázva mint mi......
Persze minden szvsz......
Nagyon gondolkozok, hogy Mtel részvényeim kis részén vennék DTelekom részvényt, véleményetek? Abban több erő lehet, bár én reménykedem 1 MTelekom emelkedésben, csak nem tudom mikor indul be
Mtelekom