nézem a kicsike meg csaK KEMÉNYEDIK,ELADÓ NUKU, VEVŐI OLDAL MEG TÖMEGÉBEN....
MÉG A VÉGÉN FMIKI74 IS IGEN-IGEN JÓL JÁR....
Törölt felhasználó2011. 02. 24. 16:29
Hetek óta shortolják!Folyamtosan.Ez indította az esést mindig ez volt a leggyengább láncszem. Lehet nem véletlen ,hogy Mtelekom ilyen pozitív hírekkel szólgál ,hogy sr lesz.Tudják milyen poziciók épültek.És megveszik az egészet mint Csányi 1500nál.Bejelentette: Addig vesszük a részvényt még meg nem fordul!
De most ez szerintetek a gyj-nek tudható be, vagy ez már az osztalék rally?? Ez nem elhanyagolható kérdés szerintem!!!
A másik, hogy 23-30 között sőt 38 alatt belevenni még kockázatos volt, most sokat vettek, azaz 550 ről lesz benn minden nagy a rallyba???
Törölt felhasználó2011. 02. 24. 16:26
(#50489) ..............
Értékelés: +1
válasz erre | péntek, 14:46
Amit már nyomattam a napokban.Egyértelműen ékelődik és az ékben is úgy be van szorulva ,hogy csak na.És valaki adja és csak adja adja.Ha nem neki lesz igaza(eladó) akkor ez az eset kb olyan lehet mint az otpnél 1500nál jött a hír ,hogy valaki még csak akkor kezdte shortolni!Remélem ez is így lesz.
kapusizsombor
ha 2010 et ismétli akkor most pár napig eloldalaz és elkezdi tolni a boolit fölfele hogy szem nem marad szárazon
hogy meddig azt majd ráérünk akkor vizsgálni
én azért számítanék egy gyengusz bux longra, oti még csak most fog visszafordulni, szaudiak mozgolódnak, ft erősödni fog, piaci pánik meg elül, azért egyenlőre még merek nagyot álmodni....
kishitű ez az 590, persze majd meglátjuk...
meg, de aztán nem vehettek a perelők miatt...meg ki tudja, hogy egyáltalán akartak-e venni...100 millió, de 50 millió nettó vásárlásnak is vagy 200 forintot kéne húzni rajta...
549-552 400K vevő, és áll a papír egy helyben...haha...gigavicc
tehát célár innen minimum 580-585, max 620 de az már nagyon necces...éedemes arra is figyelni, hogy az osztalék csupán 50 Ft.....
SAJÁT PAPÍR vásárlás az meg most jó hír, de míg komolyan nem veszi magát csak lutri....
Technikailag a három fehér katona nagyon erős vételi jelzés.......
Az Igazgatóság javaslatának értelmében a Közgyűlés felhatalmazást adna az Igazgatóság számára legfeljebb 104 274 254 darab (egyenként 100 forint névértékű) Magyar Telekom törzsrészvény vásárlására.
Mtelekom