ma nayg up lesz reggel biztosan...hogy tömés vagy emelkedés kiderül....akár 60 körüli nyiót sem tartanék kizártnak.......szvsz sz....nem az 560 -ra gondoltam......
KBC Equitasnál nekem kell a nyereséget meg veszteséget összeadogatnom? meg a broki díjjat levonogatnom? A veszteséget hányas mezőbe kell írni, amit 2 évig igénybe vehetek, ha nyereségem lesz?
"Az adóévben a tőzsdei ügyletben bevételt szerző magánszemély köteles az adóévre bevallást benyújtani. Az adót a magánszemély az általa vezetett nyilvántartás alapján a tőzsdei ügyletről a befektetési szolgáltató által kiállított bizonylatok szerint állapítja meg."
Megállítja. Node: azt nem írják, hogy le is vonom. Csak telefonálni kő.
Anno, mielőtt volt a naaagy Molly-OMFau ribanckodás, na akkor télen szert tettem olyan 20-as árfolyamon egy kupac Mollyra. Azóta tudom, hogy az is csak olyan rosszféle, mint az Otília. Egész télen ültem benne, se fel, se le. Még a Csepelt is megraliztatták abban a nyamvadt januárban. Tavasszal elindult fel, én meg kidobtam valahol 24 ezernél. Utána derült ki, hogy a cafka Fau keze van a dologban. Örökbecsű emlék - azóta is a Fau kútra járok pumpálni a bringám kerekét :P
Egyetértek, nem kell bántani a Worf gyereket.
És megértettük bármi történik a telekommal amögött csak egy dolog áll, az öntő bácsi.
De azért holnap, ha lehet kérni pár tucatszor írd le a biztonság kedvéért.
egyetértek , nem kell bántani worfot, hanem látni kéne, meg gondolkodni...azon is, hogy a telekom piacán miféle pánik volt, szvsz. semmiféle...ugyanis már leírtam, hogy az nem panik, ha 50 felett 4 millió darab, aztán 350K val le 25re...ez nem pánik, és az elmúlt 3 kereskedési nap ugyanerről szólt...próbálták benyomni, de nem ment, ez az utolsó, hogy a végén benyomják (nyilván ilyen tőkével napközben is beönthetné, de látja, hogy semmi értelme, mert a piac - a telekomé - nem azt akarja)...
Ha valaki ráerőszakolna, hogy valamelyik irányban meg kell játszanom a MOL-t, biztosan nem a long irányába tenném. Szerencsére senki nem erőszakoskodik velem.
Nem az alapkamat a lényeg, hanem a kockázatmentesnek nevezett állampapír hozam szintje. A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, nálunk persze az MNB az alapkamattal ment a kötvényhozamok után. Ezt havi 8 milla fizetésért én is meg tudtam volna csinálni. Simornak jó helye van, nem lelkiismereti okokból ragaszkodik hozzá, nehogy már valaki elhiggye.
Mtelekom