Óhhh véged van! Ezt elbuktad! ..Az ilyen emberkék fel nem vett osztalékait is én kapom meg a Magyar Telecomtól egy szerződéses opció szerint. :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ebben egyetértünk, a piac azt árazza ami várható! A jövőévi osztalékot, ha lesz, be fogja árazni, de nem most!
Ezen felül kismillió paraméter számít és számíthat. Hidd el nem az ÁKK hozamok a legerősebb ár befolyásoló tényezők a mtelekomnál, ahogy egyik cég részvényeinél sem! Naivitás lenne ebben hinni!
Találós kérdés:
Ha jövőre nem fizetne osztalékot a telekom, akkor szerinted mi lenne a reális ára? Persze, ha csak az ÁKK hozamokat nézed, ahogyan előbb is! :)
Törölt felhasználó2010. 05. 03. 13:16
Segítenétek, hogy mi a teendőm azért, hogy osztalékot kapjak?
Megfelelő időben rendelkeztem a részvénnyel.
Máj 7-én kapja meg mindenki aki jogosult? Milyen módon, utalják a számlámra melyen rendelkeztem a részvénnyel?
Köszi a segítséget.
Mtelekom csődöt???...ez azért elég szélsőséges...egyébként a telekomnak semmi köze a görög mizzériához, ha ma a BÉT azt árazná, az OTP már 6600 nál járna, ugyanúgy mint a válságnál...ha válságot árazunk, akkor sokkal nagyobbat esnénk!!!
a sok remegő kezű és a daytraderek akik nem akarnak bennragadni és jól teszik......én azt hiszem mozizni fogok pár hónapot a pakommal, amíg visszamászik 780 környékére.
-egyébként tudja valaki hogy 2009 novemberben miért ment fel 870re?
off
wazz, nem veszitek észre, hogy olyan ez mint lyukas hordóba vizet tölteni...
lehet ha békén hagyjátok lemegy magától is és visszatérhetünk a rendek kerékvágásba...
fárasztó olvasni, de a kevés értelmes infó miatt szükséges
on
A nyugati indexek másfél órája emelkednek a telkó meg áll egy helyben , igaz most a többi is, de gondolom lassan megindulnak, és majd figyeljük, ahogy a telkót visszapakolják emelkedésben!!!
Én félve merek kijelentéseket tenni, ha valamit nem tudok, akkor inkább csak kérdezek.
Rengeteg oka lehet a -20%nak.
Ott van rögtön pl.: az Öntőpajtás. Gondol egyet és nem -2%ra önt, hanem -20%-ra. Miért ne tenné?
Ha a görögök és a Spanyolok holnap államcsődöt jelentenének, hidd el, hogy röpködnének a mínuszok.
Ha az MTelekom valami oknál fogva csődöt jelentene szerintem többet esnénk mint 20%.
De vegyük alapul a múltat, évek óta fizeti a 70 ft körüli osztalékot, mindig megpróbálják bemesélni hogy jövőre már nem lesz, de mégis mindig van, a tőzsdén állítólag azt árazzák ami várható, hát a telkónál nem azt árazzák!!KÖzel sem...és ha mindig az ÁKK hozamokkal hozzák összefüggésbe az osztalék miatt, akkor igenis 1K felett vagy akörül van a reális ára!!
Mtelekom