Egyébként egy 900as vágásnak és is jobban örültem volna, de így sem szomorkodtam! Igaz, én olyan 820-850-re saccoltam a vágást még az osztalék bejelentése előtt, de a várt hozam így is meglett.
Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem, hogy hol szálltál be?
Emiatt az öntőpajti miatt nem 900 körül vágtunk...most egy rakat papírt elszedtek tőle, és megint telepakolja, meg fogja is még a 23-24et!!Egyszer csak vége lesz...akkor nem lesz ami betartsa!!!
Én ebben az elméletben nem hiszek, és igazából nem is értem, hogyha te hiszel, akkor mért pánikolsz itt állandóan, nem lenne egyszerűbb, ha kihasználnád, ezt az általad felismert "lehetőséget"? Ha ennyire hiszel benne, akkor vásárolj be, és szép csendben üljél rá és várj! Hiszen eljön a te időd!
Egyébként én is el tudom képzelni, hogy erősödni fog a telekom 8-900-ig, ha minden jól alakul és megtörténik az srv is, viszont az is benne van, hogy beragad valahol itt a közelben.
Szóval vagy-vagy. Nekem mindegy nem valószínű, hogy idén még a portfólióm 10-15%-ánál nagyobb pénzt teszek bele.
tippjeim :
- 22 év
- még sosem vett részvényt, de már 2 hónapja írkál, mióta a brókercége ideküldte akna-marketingtevékenységet folytatni
-érettségi, mert az a másodéves szigorlat csak nem megy az egyetemen, így halasztott, ezért van ennyi ideje.
:))
..mentségedül szolgáljon :DDD...hogy egy blue -10%-os látványa igen igen beindítja az emberek fantáziáját...
..de az is tény, hogy a telepapa nem egy rugóláb jani....szóval nagyon nagyon ritka az az eset, amikor nagyon rövid idő alatt (értsd napon belül) nagyot lehet vele kaszálni...
Mtelekom