A "régebbi" szón van a lényeg.
Változnak a körülmények, míg nem látni tisztán, addig fölösleges a kockázat, főleg, ha van tisztességes profit...
Funda most is ok.
Kár volt szerintem is,emlékszem egy régebbi beirásodra azt hiszem az srv bejelentés után,nagyon szépen felsoroltad hogy miért van a telkoban még 25%,fölirtam a számát hogy alkalomadtán hivatkozni tudjak rá:)
Én is igy gondolkozom,optimális esetben elég pár hónapot várni.
Ne feledjük még az ellenséges Goldman is elismerte az osztalék fenttarthatóságát,ez egyfajta védelmet nyujt a telkónak még negativ forgatókönyre is,amiben nem hiszek,inkább kurva nagy manipula van.:)
Pontosan t+3 nap kell hogy a keller rt elszámolja és rendelkezhess a papirral,mint tulajdonos.Ha ma vetted,akkor már csütörtökön szerintem,de azt látni fogod a számládon.
Ez a normál eset,de sokan keverik a kölcsönrészvényekkel,ugyanis ott nincs t+3 napos elszámolás,azonnal adható,vehető,azaz nem kell várni hogy rendelkezhess vele.:)
Szerintem is ez legjobb amit most tenni lehet.
Számit az is hogy milyen időtávban gondolkozol,mivel oly sokáig nyomták le az árat,hogy sokan teljesen elbizonytalanodtak,és szabadulni akarnak a papirtól.
most akkor mit jelent nálatok az hogy megvan? mert erste-s vagyok és ott a tulajdon mennyiség alá akkor kerül egy papper ha T+3 nap eltelt, addig csak elszámolás alatti jelzővel van.
Törölt felhasználó2010. 04. 26. 20:36
Nem tudom ki hogy van vele, de én 800-on nem adom. Felveszem az osztalékot és tartom.
(ha felidegesítenek még ráveszek 700-on)
Nincs ott az öntögető,az oszti meg kell.
Ezért emelkedik.
Majd szerdán többet fogunk tudni,bár ha az opciós teóriám igaz,akkor lehet szerdán se változik a képlet.
Az öntögets-gyüjtögetős variáns szerint azonban szokatlanul kicsit eshet szerdán a papir.
Végülis csak a tartás marad,ezt a "piaci szereplőt"nem lehet kiszámitani.
Mtelekom