Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azért itt sok a ha és 2035 ig azért itt lesz pár kanyar, és itt sok múlik a "szerencsén" lehet a legjobb kutató labor meg minden itt a legkevésbé a menedzsmenten múlik mi lesz. Volt egy nagy dobás ez lassan kifullad 2030 már ez nem az lesz , a jövő pedug... vagyis ahoz, hogy a richer 30k legyen kb csoda is kellene. De a misztikus realizmus nem csak Kolumbiában , Magyarországon is hódit...
Nyugi! Én nem aggodok sőt, kicsit nem bánnám ha lentebb menne és vissza tudnám forgatni az osztalékot jó áron! Továbbra is tartom hogy ha a cég 2035-ös tervei megvalósulnak akkor 30k körül lesz az árfolyam, ami kamatos kamattal számolva 400% ami azért nem olyan rossz. Amennyiben bejön a 932-és molekula akkor sokkal több is lehet!
Majd megy felfelé is. Anno sokáig nézegettem, ahogy pl. az MTelekom részvényeim 400-500 között oldalazgattak, illetve az ANY-eim 600-800 között, és hát mit mondjak… azok a részvények még mindig megvannak. ;)
Az Erste-nél mióta az eszemet tudom, mindig később jött, akár két nappal is. De figyelni kell rájuk, mert egy haveromnak egyszerűen nem küldték meg az osztalékait, ő meg jó ideig észre se vette. És az ilyesmi bizony egy idő után (ha jól tudom, öt év) elévül… :/
Értelek abban tudnám segíteni,hogy ha 6 hónap 1-sején vettem a Richtert,de 3-madikán írodott jóvá,hogy akkor is jogosult vagyok az osztalékra?A brókerem azt mondta,hogy igen...
Én is mindig visszaforgatom, most épp DunaHouse részvények lettek belőle (meg az SPLUS-ból is, ami szintén ma érkezett). Rendszerint úgy görgetem tovább a bejövő pénzeket, hogy osztalék előtti cégbe vegyek bele.
Az Erste-re még nem, de a Raiffeisen-re és K&H-ra (a sima K&H-ról van szó ebben az esetben, nem a régi KBC-ről) megérkezett. Kicsit meg is lepődtem rajta, mert a kekvás kanyar miatt azt hittem, csak később kapunk osztalékot.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.