Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
altalaban ilyenkor indul meg kicsit jobban, ha sokan bedobjak :), nem torvenyszeru de mar jo par eve ez egy surun elofordulo "jelenseg". semmi konteo meg ilyesmi.
Jó napot! Ami jó hír az usd fordulgatni látszik. https://kepkuldes.com/images/b604152a4e7ae6f2d531b7e1adcca5fb.png -USDHUF.-Oldalazásban a görbe a 328,1-es szint körül. Momentum erőt nem látni lefele, de a swing tetőpontok is csökkenő tendenciát mutatnak, így fordulós mintára még mindig várunk. Támaszként a 324,3 említhető meg, ami már vételi hely lehet. Lassan lehet készülni vételi jelzésre is, mert közelítünk egy ilyen szituáció felé, de még mindig nem jött vételi szignál. Ellenállások: 343,75; 351,5; 359,38. Támaszok: 324,3; 320,4; 312,5.
ricsi javarészét pattintottam. 10400 sávtető szóval és a céláram, majdnem el is értük, kérdés onnan lepattan e, ha igen talán 9700 körül veszek ismét de 10 fölött kizárt :D
A heten pattintom el … bukoban ugyan de sok visszajott … illetve 9600 nal akartam eladni mindent de aztan vartam még … tavaly 600 k bukot realizaltam ado miatt , most kb ugyanennyit de kb 3 millarol indult :D kevesebb mint a fele buko nem rossz
ez a legajja szar most indul meg (vajon ez lesz a 4. fals kitörés?) amikor kényszer realizáltam bő 3milliónyi vesztességet (így már csak 1.5 maradt). Lehet inkább befizettem volna adóban ez meg hozott volna több hasznot. Baszódjon meg a ricsi a vezetésével együtt.
-Akik a 2022-es február végi háború kirobbanásakor elhagyták a régiót-lehet USA-de Ázsiai alapok is! Ha a várt 560 ft-os osztalékra a bennálló nagy készpénzmennyiség miatt juttat vissza még 150 ft-ot a cég-akkor 700 ft-oszti is lehet felér egy állampapírhozammal. Ritkaság egy növekedési papírtól. Maradt pénz az ünnepek után, fix 7 százalékért fektetett be a lakosság. Az év első napjaiban is magas volt a kereslet a Fix Magyar Állampapírra.https://www.economx.hu/magyar-gazdasag/allampapir-sales-2026-januar.821904.html?fbclid=IwY2xjawPKEBVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwM
Itt már annyian annyiszor megfogadták, hogy ha még egyszer 10.500 lesz akkor mindent eladnak, hogy ne csodálkozz. Aki teheti tiplizik. Jómagam háromszor bíztam benne, hogy na majd most... Aztán mindig jött a hidegzuhany. 10.470 nekem már jó. Most szoros stoppal várom a kiszállót. De mindenkinek sok nyerőt benne és jó döntést hozzá, hogy maradni, vagy pattanni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.