Csak "célárat" írtam a napos alapján, azaz nem a konkrétan megjátszott pozim ... csak most ránéztem a cuccra és némi osztás-szorzás történt az eső trend alapján.. de amúgy valszeg be fogok szállni, csak várom, hogy történjen már vmi korrekcióféle, de semmi, mert ez az msci "tönkrevágott" minden TA féle visszatesztet (oldalazás nálam nem az, de kit érdekel, hogy mit gondolok ugye) ... viszont érzem, hogy dönteni kell, mert ha még innen is elindul fel, akkor sztem gyorsan meglépik ...
bár kimaradtam a cuccból, de azért figyeltem: a komoly emelkedések lépcsős formában valósultak meg, azaz nem természetesen "imbolygó" cikkcakkokkal, hanem határozottan pillanatok alatt, majd kőkemény tartás ... majd újabb váratlan emelés lépcsőzetesen... ezt nem lehet lekövetni csak konkrét pozival ... Karterdoki pont ezt nem vette/veszi figyelembe ...
bár kimaradtam a cuccból, de azért figyeltem: a komoly emelkedések lépcsős formában valósultak meg, azaz nem természetesen "imbolygó" cikkcakkokkal, hanem határozottan pillanatok alatt, majd kőkemény tartás ... majd újabb váratlan emelés lépcsőzetesen... ezt nem lehet lekövetni csak konkrét pozival ... Karterdoki pont ezt nem vette/veszi figyelembe ...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.