Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nos megjöttek a lemard eladok is :D rögtön 10 el leverték az árat.
Nálam az Otp-nél hibátlanul működik a rendszer. Viszont ma pezseg az élet a Bét-en :) Otp, Mol, telekom megálithatatlan.
nekem hasonló volt otp-nél pár hete.
előző napi eladási opció nem szabadult fel másnapra, s kb. 1-1,5 óráig volt gebasz a rendszerükben.
írtam nekik, s a problémás időszakra eső átlagárral számolva jóváírtak nekem, pár napja érkezett meg az erről szóló levelük.
Vettem 3590 Ft-on. Van egy 35 800 Ft-os sorom, és van egy másik, amelyik 0 Ft-ot jelez.
Tehát jelenleg két sorban jegyzi a Richter csomagjaimat a rendszer az Erstenél.
Borzalom ez a tizedelés. Mindentől összerezzenek. A 10 ezres tételektől a könyvben, de még a 3580-at is "35580"-nak hittem egy pillanatra, és azt hittem szakadunk.
Az új részvények kereskedési lehetősége zavartalanul üzemel de a részvényfelaprózás előtt vásárolt részvények eladásával technikai problémák merülhetnek fel a mai nap során az internetes kereskedési felületen. Amennyiben eladást szeretne kezdeményezni a régi részvényekre, hívja üzletkötőjét vagy az ügyfélszolgálat munkatársait a 06-1-23-55-151-es telefonszámon.
aha egy darabig. igaz most csak venni lehet, de ha betankolnak a nagyok, akkor majd jól leszorítják, amire eladhatóvá válnak az 1000 forintos papírok.
ja és hadd kérdezzem meg, hogy ilyenkor mit vesznek ha senki nem tudja eladni a régi papírt???? csak úgy érdekelne
Tegnap felhívtam őket, hogy mi lesz az érvényben lévő megbízásokkal, nos azok elvileg ma visszavonásra kerültek. De a tizedelést ezek szerint gondolom ma fogják megoldani a programban éles adatokon ... frankó !
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.