Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én tartottam eddig az egészet.
Holnap figyelem a nap elejét, aztán ha olyan a helyzet akkor a pakk szűk felét dobom, amik fentebbről vannak, de ha 3600 fölé megy ott lehet hogy az egészet, bízva egy lekörben.
Ma is brutál forgalom volt mindent megvettek, lehet hogy nem is lesz lekör
Nehéz ez...
Szerintem felhúzás lesz 3600 környékére, majd megnyukszanak a kedélyek, utána mi lesz az megjósolatlan. Itt most az lenne a lényeg, hogy egy estleges lekör előtt a profitot realizáljuk, de az évvége felé szerintem 3900 felett leszünk. A kötésekre figyelni a darabszámot megszokásból el ne rontsuk!!!
Most írom át a nyílvántartásomba a rv darabszámokat, meg az értékeket, ne holnap kelljen vele bajlódni.
Én leírtam p-b -nek délelőtt. Nagyon hasonlít a Tiedhez :) Fele pakk eladva, másik megtart. Bővítést egy esetleges 3520-as korrekciónál tervezek. Huhhh de fura volt leírni
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.