a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Nekem vannak illúzióim. Hiszem, hogy a közelmúltban végzett, tudatosan modern, lehetőleg külföldi is, oktatásban részt vett, kommunizmust csak hírből ismerő, nyelveket beszélő, innovációra nyitott, agilis középkorú emberek jóval jobban tudnák vezetni z országot.
az a probléma, hogy nincs kire lecserélni a fityeszt lehet mondani, hogy mindegy csak ne ezek de ki? a fidesz utód momentum? mszp párbeszéd? :) dk??????? hehe - bár azt kell mondanom, ha nem a gyurcsány apró family tolná, a dk lenne a leginkább europer és valóban előremutató párt jobbik? ugyan sajnálatos módon nulla ez a karácsony, akinek első dolga tarlóst díszpolgárrá tenni, megtolni a végkielégítését? hát mi ez? ne legyenek senkinek illúziói pontosan úgy fog lopni az a bagázs is mint a másik (eltekintve néhány "őrülttől" mint pl a ferencvárosi polgármester, de még ő is szépen megtolja majd ha mást nem a fizetést) majd figyeljétek, kik nyerik a közbeszerzéseket - nagy változás nem lesz, max új szatellit cégek - ahogyan a pozíciók is szépen feltöltődnek na persze ugyanazokkal a korábban bírált fizetésekkel amíg nem lesz egy normális párt, valóban tiszta emberekkel nem fog ez az ország előre lépni :( most úgy tűnik ez sose fog megtörténni
Tudom felhaborito hogy szegeny csalad haza isten Borkait a szamra vettem. Magan ugy senkinek semmi koze hozza a kozpenzt mire kolti. Curtis viszont mar mehet. Ja es az nem bulvar... ertem en.
"Nálam az nem BULVÁR !!!! kategória, ha valaki arról nyilatkozik, hogy 8 év alatt kb. 100 milliót !!!!! költött drogra! :((((( " Pedig ez a bulvar. Nalam az nem bulvar hogy kozpenzbol elkoltottunk tobbet egy presztizs rendezveny 2 orajara mint az amugy legismertebb magyar fesztival egy het alatt a foszinpadjan fellepo 2 tucat vilaghiru zenesznek. ( csak jelzem ugyanezen eloado 3 evvel korabban a toredek osszegert ugyanigy fellepett a Szigeten ). De nalad az a parszaz millio bulvar. Ahogy a par milliardrol 46 milliardra hizo uszoda is. Az nem kozpenz pazarlas. De hogy egy gazdag zenesz elveri drogra a vagyonat... hat jo napot. Szerinted a 70es 80 as evek rock csapatai ugy unblokk mire koltottek? Mibtha arrol cikkeznenek hogy poltikus hazudott, vagy az eg kek. Csak te ezen felhaborodsz a politikusodnal meg valtig allitod hogy az csak feltetelezes nem is ugy volt...
Nálam az nem BULVÁR !!!! kategória, ha valaki arról nyilatkozik, hogy 8 év alatt kb. 100 milliót !!!!! költött drogra! :((((( . és nem egy ÚJSÁGÍRÓ véleménycikke! :((((( . BEISMERÉS!!!!!! :(((((( . Felháborító! . és az is, hogy ezt össze akarod mosni a győri történésekkel! :(
Latom nem jott at az ironia. Pont olyan komolytalan probaltam lenni mint te aki mindenre csak azt irod "feltetelezes". Nem az ahogy Curtis drogfogyasztasa sem. Reszemrol bortonben es nem szinpadon a helye. De erdekes hogy ez a 100 millio kiverte a biztositekot a lenti 34 szer 100 millio meg nem.
"A Sziget nagyszínpadának felépítése és a hét napon keresztül fellépők gázsija 1,4 milliárd forinttal olcsóbb, mint a vizes világbajnokság megnyitó ünnepségének 120 perce. És még egy adat, az idei VOLT fesztivál két nagyszínpadára fordított összeg a Linkin Park szerződtetése miatt a szokásosnál magasabb volt, 770 millió forintnak megfelelő eurót költöttek a többnapos rendezvény minden neves fellépőjére. "
Akkor Vurtis drogfogyasztasa is feltetelezes. Hisz csak o maga mondta a szajaval. Hazudhatot is." . Ezt azért tegyük el az "utókornak". :))))) . Az egyik elismeri... az HAZUGSÁG! A másik TAGADJA .... az VALÓSÁG! . Komolytalan vagy.
Latod minden mar feltetelezes ha Fideszrol van szo. Pedig az egy oras musorert az az enekes tenyleg annyit kapott mint a Sziget egy hetes fellepogardaja. A Puskas annyiba fog kerulni aranyaban mint a wembley ami meg az angolok szerint is tul volt arazva. De igazad van ezek feltetelezesek. Akkor Vurtis drogfogyasztasa is feltetelezes. Hisz csak o maga mondta a szajaval. Hazudhatot is. A stadionok is lehet igy voltak a legolcsobbak. Az enekes meg lehet csak 100 millio volt egy orara a tobbit a szervezok szetosztottak a helyi nagycsaladosok kozott.
Bezzeg a 100 milliardos tularazasok es korrupciok felett csak legyintesz. Erre hivtam fel a figyelmed roviden. A meszaros es Tiborcz urek eseten ilyen jo populista megkozeliteseid sose voltak. Ahogy egy vizes vb re 1 ora musorert 1.5 milliardert idehivott "enekes" se zavart." . Ezek FELTÉTELEZÉSEK amit te mint TÉNYT akarsz egy beszélgetésbe beemelni. . nem tudom kitől beszélsz, nem követem a bulvártó de valószínűleg nem 3+2 szintű zenész volt.....
Minosegi osszemosas. Hol irtam 100 mrd os drogfogyasztasrol? Azt irtam hogy erdekes mod ugyanaz a tema nem veri ki a biztositekot ha Fideszes cssinalja. ( drogfogasztas) A 100 millionel jo populistan elmondod hogy ennyit joerzesu dolgos ember nem keres egesz eleteben. Bezzeg a 100 milliardos tularazasok es korrupciok felett csak legyintesz. Erre hivtam fel a figyelmed roviden. A meszaros es Tiborcz urek eseten ilyen jo populista megkozeliteseid sose voltak. Ahogy egy vizes vb re 1 ora musorert 1.5 milliardert idehivott "enekes" se zavart. Csak ez az "enekes" 100 milliora amit nem kozpenzbol hanem a "rajongoi" penzebol szedett ossze. Fajjon a feje ezen azoknak akik ennyit fizettek erte. Se te se en nem tettuk. De a fentiekre a te es en penzem is benbe van boven.
A politikusok eseten ilyen felhaborodast varnek szinten el. Ja es nem csak kispest hanem gyor eseteben is. Ahogy a 100 millio pont az ezrede a 100 milliardnak.
"Nyolcévnyi drogozás azonban nem csupán Curtis lelkét és szervezetét viselte meg, a pénztárcájából is rengeteg pénzt vitt el. Amikor a riporter rákérdezett, mégis mennyit, a rapper csak annyit válaszolt: Nem tudom, nem is akarom tudni rázta a fejét, majd rávágta: Szerintem százmillió forint körül biztos elköltöttem. Curtis maga is megdöbbent attól, hogy ennyi pénzt költött függőségére" . . Döbbenetes!!!!!! Egy tisztességes magyar munkás ÉLETE során összesen !!!!! nem keres ennyi pénzt, amit egy "énekes" 8 év alatt csak DROGRA !!!!!! tudott költeni! . Felháborító!
A kivégzés egy német szemtanújának a leírása, aki Székely Györgynek nevezi és nem említi a vastrónt (ahogy Ulászlónak a kivégzésről szóló beszámolója sem említ izzó trónt): "Az őrgróf szolgája, Kristóf nevezetű, megjött a hadból, elmondotta, hogyan fogták meg a Székely Györgyöt;először - azt mondja ez a Kristóf, és ő a hadból a szemével látta - megfogták őt és levetkeztették és egy magas székre ültették. Azután koronát csináltak neki vasabroncsból, azután ezt a koronát izzóvá tüzesítették és az ő fejére helyezték. És ennél a koronázásnál minrtegy hatvan emberüknek táncolniok kellett előtte és mögötte a maguk módján, és ehhez még hegedővel és sípokkal is zengettek az ő módjukon. És akik ott jelen voltak barátok és papok meg egyéb tanult emberek, mindnyájan énekelték: Te Deum, laudamus. És ilyen énekés közepette az ő öccsét, kit vele együtt fogtak el, három darabra vágták az ő szeme előtt, majd majd azután a táncolóknak, az ő legjobb szolgáinak, nyersen kellett őt enniök; szolgái ettől vonakodtak, mire hármat vagy négyet levágtak közülük, és mikor a többiek ezt látták, tátott szájjal rávetették magukat és darabokat haraptak ki belőle. És aki nem nyelte le, azt levágták(...)Ezt a tettet János gróf, az erdélyi vajda vitte véghez, az ő főkapitánya által cselekdte meg Székely Györgyön ezt a kínzást; és mind a vele volt népet büntetés nélkül hagyták elvonulni, hogy soha többé ne cselekedjenek az ország ellen, gonosztettükket megbocsátották... De még azért mindig sok nép tartja fenn a keresztet, ezért senki sem mondhatja meg, mi lesz ebből..." (...)
Mi lesz veled Magyarország?