a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Miért nem keresnek valami ókori politkai témát ? Az legalább nem sikkasztásról és csalásról szól (főként - teszem hozzá gyorsan - mert még valaki hoz ellen példát ...
Foglakoztok itt nem egészen 20 év korkülömbséggel ...
A közpénzek lenyúlása nem felejtős. Szerencsére foglalkoznak is vele és már most ott is vannak az elkövetők, ahová valók... A faszságot arra írtam, hogy Drop megkért rá, hogy egy videoanyag alapján számolgassak összeget. Na ez a faszság. Erre írtam, szóval ne forgasd ki a szavaimat légyszíves.
"Persze buta módon te kavarhatod a gazdasági tényeket a politika-bulvár kategóriájával, "
dicső miniszterelnököd is szóról szóra ezzel érvelt...alig gyanús...persze csak nekem
természetesen Pénznyelő önálló, saját és értékes gondolata ez....
Ne hogy feedésbe merüljön, az MDF szavazó, független pénznyelő véleménye a pár napja kiderült szoci ügyekről, amikor felvetettem, hogy mennyit is nyúltak le szerinte a szocik az országtól a videón szereplő módszerrel.
"Drop. Faszságokat nem számolgatok. Fidesz-nyúlásokat sem tettem. Persze buta módon te kavarhatod a gazdasági tényeket a politika-bulvár kategóriájával, csak én arra nem vagyok vevő. De te azt számolgatsz, amit akarsz:)"
Akkor miért is szavazol az MDF-re? Nekik a legfőbb (vagy egyetlen?) programjuk a korrupció felszámolása.
15 évesen (annyi voltam '90-ben) már figyeltem a politikát. De gondolom neked is van infód, véleményed mondjuk '56-ról vagy a második világháborúról, vagy akár korábbról. Nem gondolom, hogy ezt pl. annyival el lehetne intézni, hogy ugyan, nem is éltél akkor, ne dumálj róla.
Egyébként pont futni voltam, szóval marhára nyugodt vagyok:)
Ne viccelj már :DD
Ne légy ilyen hiú. Semmi sértő nincs ebben. Annyi voltál. Nem emlékszel mi volt akkor, egy 14 éves nem politizál.A magyar történelmet 94 -től átírják. Folyamatosan visszafelé. Kábítás.
Így indítottál: "90 rég volt 14 éves voltál. Azt tudod csak,
amivel kábítnak."
Ez az értelmes szerinted?
Próbálj meg a beszélgetőpartnereid felé egy kicsit több tiszteletet mutatni. Tisztelet, alázat. Fura, hogy 32 évesen nekem kell egy nálam idősebb és egyébként tanult és művelt embert erre tanítani/kérni.
Mi lesz veled Magyarország?