a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
jogos, a szadesz is vett egy éles kanyart. amit a fideszről mondasz, azaz, hogy a retorikája ellenére liberális, érdekes. a baj az, hogy ellenzékben a retorikája alapján ítélhető csak meg. és már egy ideje ez a helyzet.
ne feledjük el, hogy a szadesz micsoda hajtűkanyart vett be szinte virtuóz módon, mikor a maszoppal elégítette ki hatalomvágyát. ki az, aki nem fordult a pártjával? az az ember ma hanyadik pártjánál tart? a fidesz egyébként ma is tök liberális, csak a retorika nemzeti (az sem radikálisan az). ha fideszes maradtál volna, kedves konki, most már megint igen közel lennél eredeti elveidhez. még egy év és a fidesz-szadesz kapcsolatfelvétel megtörténik. (maszop-mdf) ez lesz az új kolalició! mert a szadesznek mindig hatalmon kell maradnia, különben a fidesz sem kerülhet oda!
majd 10 év múlva ismét más lesz a táncrend.
malév vazze, amikor én fideszes voltam, te még messze nem voltál az, mert akkor még a Fidesz is liberális volt. Már ezerszer leírtam, hogy a Fidesz váltott nem én.
furcsa egy helyzet lesz, mert szerintem sok liberális elengedi a következő választáson a szadesz kezét, pl. kóka miatt. tehát éppen az a párt esik majd ki, akinek fajlagosan a legtöbb elvhű támogatója volt. de ez így szükségszerű. ahogy mondtam már sokszor, de úgy látszik nem elég érthetően. egy eszme nem felel a követőiért. így a liberalizmus nem felel kókáért. a liberalis szavazók pedig majd tudnak különbséget tenni kóka és az elvek között. de ez mind nem számít majd önmagában, mert a szadesz nélkül sem lesz jobb a helyzet. ettől függetlenül persze a szdesznek ki kell esnie, mert nekik is Mohács kell.
(amúgy Mohácsot is túl lehet élni, bizonyítja ezt a magyar foci és vitya is)
"Hát kétségtelen, hogy nekem mondhatott volna bármit, én akkor is az SZDSZ-re szavaztam volna. "
csak az új olvasók kedvéért írom, le, hogy a magát szerényen hódítónak becéző topikoló
90-es években még fideszes volt - saját bevallása szerint- (előtte mi volt nem is érdekel) aztán lett kormánypárti
ahol az elvek vannak persze persze
Aláírta Sólyom a vagyontörvényt link
szvsz: az eü. többiztosítós is meg fog születni hamarosan, az ingatlan adó és áfával együtt. Csak azt nem értem, hogy egy nyugdíjas vagy alkalmazott hívőnek (de lehet ez vállalkozó is) ez miért pont így lesz jobb.
(Persze tudom miért, kadar janos már megmondta: most egy kicsit összehúzzuk a nadrágszíjat és aztán qrv@ jó lesz.)
nem is kell, konki, nem is kell. ez egy lefolytathatatlan vita. mindig újra kezdődik és sohasincs vége. csak megjegyeztem.
'90 előtt nekem is sok ismerősöm kötődött a liberális ellenzékhez.
"Rekord alacsony munkanélküliség Szlovákiában
Cimkék: munkaerőpiac, munkanélküli, munkanélküliség, szlovákia
Szlovákiában rekord alacsony szintre, 8,19 százalékra mérséklődött a munkanélküliség augusztusban a júliusi 8,30 százalékról. Ezzel azonban Szlovákiában még mindig a legnagyobb a munkanélküliség az egész EU-ban, január óta megelőzve Lengyelországot is."
Index
Basszus. Pedig már mentem volna oda, hiszen ebben az országban nem lehet élni...
konki! te lehetsz elvhű, aki ha kell a szadesszal is szembe megy. csak ugye eddig még nem kellett. ráadásul, hogy mi az elv és mi az ahhoz való hűség, az is a szadeszban dől el. vagy nem?
Mi lesz veled Magyarország?