Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 23:38
Előzmény: #4419  Törölt felhasználó
Pénznyelő csak mert a nektek nem tetsző kérdéseket orcátlanul átugorjátok. Hogy is van ez? Birakország Nyrt -t longolnád ezek szerint ugye? Mert ugye te tőzsdézel itt, ráérő idődben meg publikálsz :))
Nos? Mi a pozíció és milyen időre?
Ne feledjük, az igazgatótanács és a nagyrészvényesek jelenleg a cég összes álló, forgó mozgó ,szellemi, nem szellemi és mozdíthatatlan értékeit árulják fű fa bogárnak bagóért, kis mutyizás és a kiválasztottak kőgazdagok, a részvényárfolyam köben zuhan, a cég adóssága ATH-n, a kiárusításból befolyt pénz az adósságállomány kamatterheire sem elég, újabb és újabb tőkeemeléssel higítják a részvényállományt, produktum mögötte ATL-en (minden idők legalacsonyabb szintje), ugye nem akarod ezt is letagadni.....nem folytatom.Közben a piár szerint nekünk kisrészvényeseknek sosem volt még ilyen jó, itt minden happy , hamarosan extrém hiperübergigabrutálmegabull indul, csak győzzük kivárni. Dacára, még a külföldi szaksajtó sem lát a papírban semmi fantáziát.

Minek egy ilyen részvénynek, minek egy ilyen cégnek piár? Hogy legyen hülye aki ezen az árfolyamon még vesz ebből a vécépapírból.
Mondom én. De te longolnál. Tőkeáttéttel gondolom. Indoklásod javarész egyszerű : ha kirúgnák az igazgatótanácsot, új felügyelőbizottság lenne kijelölve, még rosszabb lenne a helyzet, mint a mostani.
Más érthető, nem zagyva indokot eddig nem sikerült összekapirgálnotok.

Kedves fórumtársam pénznyelő, mi legyen a pozíció erre a papperra? Csak hogy keressek már egy kis pénzt a segítségeddel :))
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 23:24
Előzmény: #4418  Törölt felhasználó
Nézd konki. Én pontosan tudom mit csinálsz és miért. A szövegeid nem nekem szólnak, hanem az olvasóknak. Rutintalan vagy.
Most elkezdesz "kedves"-ezni, esetleg új név, új arculat, értem. Nem fog összejönni.
A régi olvasók pontosan tudják ki vagy.
Kenderkötél komám? Ne feledd szavad.Júdás.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 23:14
Előzmény: #4416  Törölt felhasználó
Pénznyelõ mi a francnak érdekel a véleményem? Nem mindegy minek tartalak?
De ha már így rákérdeztél, igen. Az egyik legprofibb rezsimpiáros vagy. Van rutinod.
Hogy bátor vagyok-e? Látom ez is érdekel.
Meggyõzõdhetsz róla, egy szavadba kerül.
A 9 éve fórumozok nem mértékegysége semminek. Aminek mértékegysége, azt nem írnám most le, újabb alapot nem akarok adni maszopszadeszes kollégáknak a munkára.
A 25 éve eltartom a gyermekeimet, már inkább jelent valamit.
Azért csak fórumozgass. Egészségedre.

Konki nekem segélyt? Rendben. De ne fáradj. Elmegyek érte. Hol is az irodád fehérváron?
Te világegyetem mesügéje te....
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 23:13
Szép estét Topiktársak!

Úgy gondoltam, nyitok én is egy blogot. Ebben a blogban szeretnék összegyűjteni hasznos linkeket, anyagokat Magyarország múltjára, jelenére, jövőjére vonatkozóan. Tekintve, hogy mérhetetlenül fajsúlyos anyagokról van szó, őszintén remélem, hogy hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a topiktársak figyelmét felhívjam a magyarsággal kapcsolatos hihetetlen érdekes információkra.

Blogom címe:

link

Jó éjt mindenkinek!
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 22:05
Előzmény: #4415  Törölt felhasználó
Olvasgattam megint amit írogattok ...
Megint egymás személyét cseszegetitek ahelyett, hogy politikával foglakoznátok.
áááááá ......
Megyek is inkább.
Szevasztok !
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 21:48
Előzmény: #4400  Törölt felhasználó
"Ahhh.. kis önbizalomdús. No lám. Egy magadfajtának pld ezt írom:

TE. Pld. te vagy az."

Most azt hiszed bátor vagy, hogy ezt leírtad. A többit azért ígéreted betartandó várom emilben.
Egy kérdés azért (tekintettel arra, hogy 9 éve fórumozok ugyanezzel a névvel): mikor váltam bértopicolóvá, avagy már a kezdetekben is az voltam-e szerinted?
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 21:48
Előzmény: #4413  vesztes
Nem vagyok vallásos...
vesztes 2007. 09. 15. 21:44
Ha megdobnak kővel, dobj vissza kennyérel. KRISZTUSI SZELLEM!
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 21:40
Előzmény: #4411  vesztes
Az aki engem folyton leJúdásoz, nem érdemel mást.
vesztes 2007. 09. 15. 21:35
CONGUI, ez már egy kicsit durva.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 21:29
Előzmény: #4388  Törölt felhasználó
Kedves dlph,
ha nem vetted volna észre, az én nicknevem Conqui. Nem konki és nem kiskuki. Mégegyszer: Conqui.
Ha korod okán nem látod már a kisebb betűket, javasolom, hogy a betűméret növelő szolgáltatást vedd igénybe.
Azt ugye nem gondolhatom, hiszen szegényes fantáziára vallana, hogy a nicknevem gúnyváltozatával igyekszel lealázni, mert egyéb eszközöket nem vagy képes igénybe venni.
Mellesleg az általad citálni szándékolt "konki összes" -t én is kiváncsian várom. Bizonyára példaértékű lesz mindenki számára ha melléteszem a dlph-összest az előző pár szösszenettel az élén.

Egyebekben megnyugodhatsz. Én képes vagyok etetni a családot. De, hogy te mivel lakatod jól őket, az kérdés, mivel éjjel nappal a számitógép előtt ülve és észt osztva nehéz a betevő falatot megteremteni számukra. Ha gondolod, akkor szeretnék segiteni és küldök egy kis segélyt csak ird meg, milyen cimre menjen a csomag...:)
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 21:23
Előzmény: #4408  tokos.
Bocs tokos, az első mondat neked volt válasz, a többi Dlph hszére ment (előzmény)
tokos. 2007. 09. 15. 21:18
Előzmény: #4407  Törölt felhasználó
""Attól hogy neked elképzelhetetlen, még létezhet. " "

Mi?
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 21:12
tokos dehogy nincs jelentősége :)

"Attól hogy neked elképzelhetetlen, még létezhet. "

Kiegészíteném azzal, hogy esetleg mert kisebbségben van ez a vélemény, attól még szintén létezik.

Ezzel egyébként nem a saját véleményemet közöltem, csak látom, és elfogadom ezt a véleményt is. Ahogy drop-ét, Dlph-ét és másét is.

Én kanyisz véleményén vagyok: nincs foci.
Pontosabban ez nem foci. Attól mert néhányan rugdossák a pályán (és a lelátókon) az ellenfelet...még nem lesz foci.

Ha pedig ez lesz foci címen még sokáig, az nem lesz jó. Majd meglátjuk meddig bírja el a színvonalat az ország.
tokos. 2007. 09. 15. 20:58
Előzmény: #4405  Törölt felhasználó
Mikor miniszterelnök volt, én olyasmire emlékszem, hogy meg volt szabva, mikor az MTV-1-hez ment, hogy csak a Baló kérdezheti, és tán a kérdések is mentek előre.

Nincs jelentősége.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 20:35
Előzmény: #4394  tokos.
"Amúgy Orbán sem nagyon szeretett a másik oldalnál szerepelni"
Sokszor láttam nyilatkozni a másik oldalnak, a Napkeltében is, ami kb. a HirTV ellenoldala. Szeretni leht, hogy nem szeretett, de megtette, mert kötelessége volt. Elvégre egy országnak a miniszterelnöke.

"Vagyis összességében oda jutottunk, hogy tulajdonképpen mégis csak a vélemények ütközésének a helye ez a fórum, esetleg egyik másik kap ezért némi lét is. "
pl. Madmax és UTE sima provokátorok voltak, semmi közük nem volt a véleménycseréhez. Másrészt miért kell "profik"-nak vitatkozni egy fórumon. Ők írjanak újságokban. Nekem ellenszenves a demokráciának ez az oldala, a pénzen vett hatalom. Sok pénzed van, sok helyen hintheted az igét, manipulálhatod a szavazókat. Engem ez taszít.

tokos. 2007. 09. 15. 20:35
Előzmény: #4397  Törölt felhasználó
Míg nem volt versenytársa, és fiatal volt, valóban.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 20:33
"Csinálják csak tovább, de így semmi értelme itt beszélgetni. "

Pénznyelő ne nézz már madárnak. Tollas a hátam? Majd te idejársz, mert annyira ráérsz "beszélgetni"...... na ne röhögtess.
tokos. 2007. 09. 15. 20:32
Előzmény: #4399  Törölt felhasználó
"A gyáva presszós nem nyitott ki, ezért egy tisztáson tartották meg a Magyar Gárda rendezvényét "

Ez tök jó, majd berosáltam..
tokos. 2007. 09. 15. 20:30
Előzmény: #4398  Törölt felhasználó
"Jobb, ha kivesszük forintjainkat a bankból, mert csőd várható"

Nekem most minden számlám minuszban van, (a hitelkeretek fogynak) az veszhet...

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek