Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 20:30
Előzmény: #4396  Törölt felhasználó
"Hát lehet hogy neked ez teljességgel elképzelhetetlen, de létezhetnek olyanok akik még foglalkoznak is a politikával, és az ország érdekében jobbnak vélik a koaliíció maradását, mint a fityeszek országlását. Attól hogy neked elképzelhetetlen, még létezhet. "

Tőzsdenyúl ne ! Ne jó?
Ne kábíts szanaszét , mert mindjárt elhiszem.

Pénznyelő kik nyomulnak az interneten kampámnyolva a söpredékért?

NA KIK AZOK, AKIK RENDRE ÉS SEBESEN MEGJELENNEK, ha írok valamit?
Tőlem kérded pénznyelő?

"Igaz is, addig jól végig kell gondolnia, mit ír egy magamfajtának:) Én várok türelemmel"

Ahhh.. kis önbizalomdús. No lám. Egy magadfajtának pld ezt írom:

TE. Pld. te vagy az.

Na most törni a buksit, mi lesz az új stratégia.
Vagy marad a régi? Ismételni újra és újra ugyanazt, míg hihető nem lesz?

Nosza várok türelemmel :)) Jertek , csak bátran. Ahányan vagytok.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 20:24
És mégegy mai gyöngyszem:

"A gyáva presszós nem nyitott ki, ezért egy tisztáson tartották meg a Magyar Gárda rendezvényét
2007-09-15. 13:03:25

Zárt ajtók fogadták az eredetileg meghirdetett helyszínen a bemutatkozni szándékozó Magyar Gárdát szombaton Salgótarjánban, a szervezők ezért egy erdei tisztásra vitték az érdeklődőket és az újságírókat.

A nógrádi megyeszékhely szélén lévő Gól presszóban tervezte országjáró bemutatkozó körútjának nyitányát a nagy politikai vihart kavart Magyar Gárda, de a presszó tulajdonosa a találkozó meghirdetett idejére gyáván nem nyitott ki. A szervezők nem jöttek zavarba, mindenkit arra kértek, hogy üljenek vissza az autókba, majd a karavánt a város túlsó oldalára vezették, a Kecseg-laposi erdőhöz.

Miután a sajtó nyilvánosságra hozta, hogy a Magyar Gárda tervezett országjárása során több egyházi intézményben tervez lakossági fórumot tartani, az érintett egyházi intézmények, illetve a MÁV fenntartásában működő szolnoki kulturális központ elállt a Jobbik Magyarországért Mozgalommal kötött terembérleti szerződésektől.

(MTI nyomán)

Kuruc.info komment és kérés: Kérjük a salgótarjáni hazafiakat, hogy a Gól presszót, annak tulajdonosának gyáva, áruló és cserbenhagyó magatartása miatt véglegesen bojkottálják, oda vendégként ne menjenek, a pénzüket ne költsék el ott. Illetve azt is megtehetik a bátrabbak, hogy fizetés nélkül távoznak, a többit meg fantáziájukra bízzuk. Az ilyen gyáva alakok ma még csak lapulva nem nyitnak ki a megbeszéltek szerint, holnap pedig már a rendőrséget fogják informálni a meg nem alkuvó jobboldaliakról, csak hogy az irhájukat és a tyúkszaros életüket mentsék."
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 20:24
"Olvasó: Jobb, ha kivesszük forintjainkat a bankból, mert csőd várható
2007-09-15. 13:15:14

Nem tudom, ki mennyire lát bele a szocionistáknak a bankokat és az államkincstárat fosztogató manővereibe, de nyilván másnak is megütötte a fülét a jegybank törvény újabb módosítási kísérletéről szóló hír. Azt akarják ugyanis a mocskok, hogy minden három évre lekötött forint betétre kedvezményt adjanak a bankok, ugyanis így tovább tudják használni és forgatni ellenőrizhetetlenül a pénzünket.

Ez nem mást jelent, sőt nem mást igazol, mint azt, hogy nincsen elég forgatható készpénzük, a forintnak tehát nemcsak az értéke zuhan rakéta gyorsasággal, hanem a mennyisége is. Nyakunkon a bank- és az államcsőd, rövidesen akár az utcát is söpörhetjük a forinttal.

Éppen ezért hallgassatok a jótanácsra - persze nem kötelező - és minél hamarabb vegyétek ki a forint megtakarításaitokat. Inkább otthon (vagy más számlán), euróban tartsátok a pénzt, hogy legalább a félretett vagyonkátoktól ne foszthassanak meg benneteket a lassan már az egész államot lebontani akaró szocionisták.

Nem fontos rám hallgatni, de figyeljétek az eseményeket, és ha csak néhányan megfogadjátok a figyelmeztetést, így megmaradnak a megtakarításaitok, akkor már nem írtam hiába.

A bankár"

Kiemelek belőle egy mondatot:
"Azt akarják ugyanis a mocskok, hogy minden három évre lekötött forint betétre kedvezményt adjanak a bankok".
Szerinte mocsok dolog, hogy ő jobban járna:)
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 20:12
Előzmény: #4394  tokos.
"Amúgy Orbán sem nagyon szeretett a másik oldalnál szerepelni, ha visszaemlékszel, ezek ilyenek mind... "

nem szeretem vityát, de verbális inteligenciában nagyon erős. és nekem úgy tűnik, kifejezetten élvezte a harci helyzeteket régen. ma már talán szereti a hazai pályát
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 19:59
Előzmény: #4395  tokos.
Igaz is, addig jól végig kell gondolnia, mit ír egy magamfajtának:) Én várok türelemmel.
tokos. 2007. 09. 15. 19:57
Előzmény: #4393  Törölt felhasználó
Emlékeim szerint két-három napos határidővel igérte, azt még várd ki.
tokos. 2007. 09. 15. 19:56
Előzmény: #4392  Törölt felhasználó
Szerintem meg legfeljebb fordítva, a bértopicolás annak a folyománya, amit írsz.

De egy kérdés, neked mennyit kellene fizetni, hogy a szocik mellett kampányolj? Nekem elég sokat, nem fognak annyit.

Valszeg mások is így vannak vele, ha van is bértopicoló a saját véleményét fogja leírni, és ha vállal ilyen melót akkor alighanem van is neki.

Vagyis összességében oda jutottunk, hogy tulajdonképpen mégis csak a vélemények ütközésének a helye ez a fórum, esetleg egyik másik kap ezért némi lét is.

Egy dolgot bevallok, ha nekem fizetnének ezért, nem utasítanám vissza, sajna a kutya se akart nekem még pénzt adni.

Amúgy Orbán sem nagyon szeretett a másik oldalnál szerepelni, ha visszaemlékszel, ezek ilyenek mind...
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 19:55
Előzmény: #4391  tokos.
Tokos, valóban nem, szerintem se. Ezért írtam DLPH-nak, hogy 2 esetben jár el korrektül: elmondja konkrétan kikre gondol, vagy nem használja többet. Ő és Drop is a 3. esetet választotta. Nem lepett meg. Csinálják csak tovább, de így semmi értelme itt beszélgetni.

"Vagy egyszerűen a veleszületett igazságérzeted megköveteli, ha az ember mondd valamit, akkor mondja meg rendesen és érveljen is?"
A sok sértő/minősítő/személyeskedő stb. válaszra sem méltó kirohanás jellegű szövege mellett sikerült egy jót is írnia: igen ezért. Kultúremberek között pont így lenne szokás. De látom, ezt hiába várom el. Nem is fogom többet.

Egyébként megígérte, hogy privátban válaszolni fog, DLPH szava ennyit ér, mert szemmel láthatóan nem is akar rá válaszolni. (pedig hogy szokta mondani: "gyere beszéljük meg", én azt mondtam, oké, aztán nem történt semmi).
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 19:46
Előzmény: #4391  tokos.
De tokos, vezet., Ide vezetett, ahol most áll az ország. A médiából meg folyik a szokásos maszatolás. A miniszterelnök csak olyanoknak nyilatkozik, akik a sajátjai. Egyszer szegte ezt meg, emlékeztek, a CNN interjúra. Szanaszét szopatták. Őt és vel az országot.
És ez a bértopikolás szerves része a pénzzel, hatalommal, médiával való visszaélésnek. Nem, nem ilyennek képzeltük a demokráciát 90-ben...
tokos. 2007. 09. 15. 19:32
Előzmény: #4390  Törölt felhasználó
Ez a bértopicolózás szerintem se vezet sehova.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 19:25
Előzmény: #4389  Törölt felhasználó
Neked milyen érdeked fűződik a koalíció elleni kampányoláshoz? Ha jól sejtem, az ország érdeke. Az ország érdeke szerinted ezt kívánja meg, pontosabban a koalíció távozását, ami (minden valószínűség szerint) az ellenzék győzelmét jelentené 2010-ben és ezen véleményednek hangot is adsz a fórumon.
Hát lehet hogy neked ez teljességgel elképzelhetetlen, de létezhetnek olyanok akik még foglalkoznak is a politikával, és az ország érdekében jobbnak vélik a koaliíció maradását, mint a fityeszek országlását. Attól hogy neked elképzelhetetlen, még létezhet.

Már csak azért is, mert egyik oldal szarabb mint a másik, így van akinek az egyik szar szimpibb, van akinek a másik. Ha lenne bárki, aki csak egy picit kevésbé szar mint a másik, akkor valószínűleg ez a vita elméleti lenne. De nincs.
Így viszont a vita nem elméleti, csak értelmetlen. Mert minek vitatkozni arról, hogy melyik szart válasszam.
(Lásd kanyisz: nincs is már foci, de a szurkolók mégis egyre jobban anyázzák egymást)

A vitánál az anyázásnak (bértopikolózás, libernyákolás, komcsizás, fasisztázás) még kevesebb értelme van. Az esetleges érdemi vitát is ellehetetleníti.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 19:03
Előzmény: #4382  Törölt felhasználó
pénznyelő, pár hónapja, amikor először írtam, kb. a 2. hozzászólásomban került elő a bértollnok kifejezés. Akkor azt hiszem, madmax-nek és UTE-nak címeztem.
Persze vesébe látó lennék, ha mindenkiről egyértelműen megmondható lenne a dolog, úgyhogy listát ne várj tőlem.
Azt még el tudom képzelni, hogy emberek a mostani kormányra szavaznak (megtévesztettek, nem foglalkoznak politikával), de azt, hogy valaki mellettük kampányol itt a fórumon majd minden nap, szinte főállásban, azt már csak úgy, ha érdeke fűződik hozzá.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 18:42
Előzmény: #4387  Törölt felhasználó
"Igazán sajnálatosnak tartom, hogy az Ön vitakulturája...."Kiskuki a pofátlanság teteje neked itt vitakultúráról szövegelni. Asszem érik a konki összes, lássuk ezt a fene nagy vitakultúrát, melyben olyan jónak teccik lenni.
És te kötöttél megint belém pajtás. Persze ez a dolgod. Megértem,etetni kell a családot ...de ahhoz miért kell derékban törve a padlót nyaldosva gerinctelenné válni?
Ennyire nem értesz semmihez?
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 18:37
Előzmény: #4386  Törölt felhasználó
Apukám egyre jobban teccel.
Meg az iroda is, ahonnan piárkodtok.
Kenderkötél? No . Az arabokkal mit csináljunk koma? Az meg géppuskatűz?
Elvakult egy falangista vagy te cimbi.
Gondolom rettegsz attól, hogy pofázás helyett melóznod kéne.Várjuk ki a végét. A kötelet egyelőre hagyd. Ráérsz még azzal.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 18:29
Kedves dlph,

mélyen megtisztelő, hogy sok fontos teendője közepette szakit időt arra, hogy szerény személyem által papirra vetett gondolatokat górcső alá vesse és ennek apropóján rólam is mindenki számára okulásul szolgáló véleményt közöljön - hátha valaki nem ismeri - mottóval.
Mindazonáltal szabad legyen megjegyeznem, hogy egy polémiának elsődlegesen nem a másik személyével kapcsolatos minősitő jelzők halmozása a lényege, hanem épphogy az esetenként eltérő vélemények ütköztetése, amelyek révén a polemizáló felek akár egymástól is tanulhatnak.
Igazán sajnálatosnak tartom, hogy az Ön vitakulturája ilyen alacsony szinvonalú s abban az érvek helyett az érzelmek dominálnak.
Mindenesetre számomra értékes momentum a jelen politikai helyzetben az, hogy az Ön által igen kevésre becsült pártkoalició viseli a hatalom súlyát s reményeim szerint ez nem változik 2010-ben sem. Ez esemény bekövetkezésének elviselésére igen hasznos tartanám az Ön részéről egy megfelelő hosszúságú kenderkötél beszerzését.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 18:27
Előzmény: #4384  Törölt felhasználó
Kanyisz konki meg a többi.....röhej.
Itt nyomultok öregem de mi a frásznak?
Nem tűnik fel senkinek? Nem hát.
LoL.

Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 18:25
Előzmény: #4383  Törölt felhasználó
Ez az egész egy bohózat.
Itt vagytok ti tőzsdés piármunkások, meg bírjátok állapítani egy molról vagy matávról, hogy long vagy short.
Itt van a magyar gazdaság. Birkaország Nyrt.
Ha tőzsdei cég lenne áttéttel shortolnátok mint állat.

Ehelyett lemagyarázzátok a csillagokat is az égről. Ha hagynánk.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 18:17
Örülök hogy örülsz. Hadd kérdezzek én valamit előtte : ugyan minek neked ez?
És mitől olyan fontos azonnal beavatkoznod, ha ez szóba kerül?
Hasonlóan fretekhez....csak az van amit látsz vagy amit hallasz?
Vagy azt gondolod, valamiféle hülyegyerek vagyok aki ráadásul orvosi eset? Esetleg még paranoiás is a fickó ?
Vagy én lennék bértopikoló , leplezendő másokat vádolok ezzel?
Vagy egyszerűen a veleszületett igazságérzeted megköveteli, ha az ember mondd valamit, akkor mondja meg rendesen és érveljen is?
Pénznyelő jól adod. Már megválaszoltam freteknek, ott van. De mintha nem is létezne. Körbe-körbe forogtok a témán, leragadva a "bizonyítsd be, nevezd meg konkrétan másképp csak hülyeség" résznél.
Nincs kedvem újra írni ugyanazt ezerszer.

Vazze nem csak az van amit látsz. Más is.
Hogy te vagy ennyire naiv, vagy te is egy fizetett pr munkás vagy, vagy csak egyszerűen elvakult maszopos, gőzöm sincs, de nem is érdekel.

Az biztos, amíg ellavírozgatsz itt a tőzsdén, keresel is, neked könnyen beszélhet bárki bübörgésről, megeszel mindent vacsira.
Már a külföldi sajtóban is hazánk a leghülyébb nemzet kategóriáját kezdi ostromolni.

Mit erőlködtök ennyire? Ekkora szarban a második világháború után volt tán hazánk. A te hazád is. Törődj inkább azzal.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 17:31
Előzmény: #4356  Törölt felhasználó
Drop, örülök, hogy a te eszköztáradban is előkerült a bértolnok kifejezés. Kérlek nevezd meg, kikre gondolsz. Konkrétan. A kérdés persze továbbra is vonatkozik DLPH-ra is, aki még nem válaszolt.
Törölt felhasználó 2007. 09. 15. 00:58
Előzmény: #4350  vesztes
"MIÉRT ZAVAR TÉGED ENNYIRE A MAGYAR GÁRDA?"
Mert fogáskeresés zajlik ezerrel.
Mert ostoba módon alapot ad egy jó szaftos fogásra, lehet csámcsogni a témán ezerrel.
Miért pont most, amikor elszabadulnak az árak? Nem kicsit.
Valahogy arra emlékeztet, amikor 2002-ben OV sajnos 20 perccel a szavazatok összeszámlálása előtt már gratulált a maszop győzelméhez. Sajna akkor még a megszámolt tételek messze nem maszop győzelmet mutattak.

Valahogy arra emlékeztet, amikor a Fidesz a legfontosabb pillanatokban ordító nagy marhaságot követ el, amivel kellően felnépszerüsíti a maszopot, és elvágja saját torkát.

Arra hajaz, amikor annyira ment a sóder, hogy a magyar föld nem eladó, és egyetlen nemzet sem árulja ki a földet, ami az országa, hazája gyakorlatilag. Csak mi tennénk ezt meg, de nem ! Nem fogjuk. Aztán az EU csatlakozási tárgyalások közepette szépen bekerült a szabad tőkeáramlás fejezetébe a föld is.

Idióta ellenzék nélkül nem lehet Kelet-Ázsiában Eurázsiával szövetségben győzni.
Vagy fordítva. És ennyi jógondolost kinevelni.

Mint a pókerben. 4 ászod van. All in. Nem fog összejönni. A lapokat előre leosztották. A póker nem veri a rojálflöst.

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek