igazság az hogy időtáv kérdése...
ha év végéig sunnyognak akkor lesz vagy 1000...
de ha még jövő év ilyenkor is csend van akkor bizony a 100 is sok lesz!
1700 az alja.. lehet :)
tulzásokba esel xenu.. de mindegy...
én legrosszabb esetbe mondjuk 1500 ra tippelnék hogy odéig még talán lemehet..
azért itt elég sok dolog le van téve az asztalra.. elöbb utobb lesz belöle valami :)
Hasonlókat, durvábban mind megfogalmaztunk már a nevezettekről, de töröltük. Viszont ha a portfólió komolyan gondolja ezt a tokikolást akkor ezeket az IQ bajnokokat kéne először letiltania. A ronda beszéd egy dolog, de amit ezek művelnek az meg szégyen annak aki engedi!
már sokat nem eshet ha esik... vagy igen?
ilyen áron már szerintem akármilyen nagybüfi beszálna... simán.. csak engedjék meg rényiék..... ne legyen makacskodás :)
beszál és duplázik pár honap alatt.. vagy hét alatt.. hosszu távon meg 10 szerez... jo nem? :)
Törölt felhasználó2007. 11. 22. 12:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nos bemasolom ide is...amugy Humet topic.
Nem tudom ezert tiltottak-e ki,de mindenesetre nagy igazsagot fogalmaz meg.
Re: Piaci szentiment ! 08:18
Te szegényedő, xenu, talicskamacska-kutya bodri bicajtanglis grafomán szerencsétlen majom,te bét bohóca te !
Minden nap a baromságaiddal van tele ez a fórum, egy szánalmas majom vagy (szólj a moderátornak), téged nem lehet már kikerülni, akárhol akarok olvasgatni valami nem elemi iskolás szintűt, képtelenség,a sok zagyva baromságoddal van tele az egész fórum te világ hülyéje.Fogalmad sincs semmiről álló nap sopánkodsz mint gizi néne amikor megjön váratlanul hatvanévesen a menzesze .Itt rinyálsz mint egy szűzlány álló nap.Keress pénz te lúzer 80-on is itt bőgtél amikor venned kellett volna , 96-on meg kiszórnod
Ha elkerülnél a nasdaqra mi lenne veled te majom? 1 nap alatt 30 % guppal nyitnak le föl aztán feleződnek villámgyorsan a nevenincs kis szaros papírok, ott rinyálnál folyamatosan, hogy mit keresnek ezek a tőzsdén?
Szánalomtenger. Annyi agyad van mint egy marék lepkének Ez nem lenne baj, de pofázol egész nap.Nagy az isten állatkertje
DLPH
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...