Az ANY pakkomat akkor vidd el 10e árfolyamon úgyis 30e-t ér igaz???? Vedd az osztalék miatt aztán téged úgysem érdekel ha bezuhan mert ostoba módon a múltat látod a jövőbe. Eladom neked vedd csak meg bátran!
Állandóan hülyeségeket irkálsz miközben semmit se tudsz. Az ANY nem fog sokat nyerni, elég sok adót fizet majd kitalálnak nekik is vmi különadót Erdős ugyanis baloldali.
Jó asszony, van értelme az egyedi részvénynek tessék má mondani??? Nem jobb ha az indexek atsulyozasa alapján közelítjük meg a témát????? Okosabb a marika mint a piac????
P/E alapon az sem éri meg ahogy az ANY sem! A Richterben van potenciál az biztos, viszont kevés infot ad ki a titkos fejlesztések miatt. Ami biztos h a Richter fejlesztő mérnökei sok részvényt kapnak amit tartanak és nyilván marika mint hozzá nem értő fogalma sincs milyen úton jár a cég mert egy későn ébredő balek!
A papír már erősen túlárazott be van árazva több évnyi virágzás miközben van konkurencia. Mért nem akkor vettétek amikor 1000-3000 között volt 2016 körül??? Akkor nem kellett most meg mikor már alig van tér felfelé rajongtok érte? Ez nagyon ostoba szintre vall!
Amég Trump van , addig még egyszerűbb dolga van Jászainak . Mert egy új elnöknél szerintem mehet a 4 IG a levesbe ha addig nincsenek konkrét szerződések . De egy biztos mindenképpen jó lenne a választásokig szetződni..
Ott az volt az alapvető probléma , hogy nem tudták magukban feldolgozni ; hogy korrekció lesz . Ünnepeltek ész nélkül s vártàk hogy egész évben emelkedni fog .. Azt megértem , hogy Farkasfu chartjáv al nem foglalkoztak . Pedig beírta százszor 4500 felett már ajándék minden . De ugye nem mindenkit érdekel a TA . Azt már nehezebben értem , hogy nem tűnt fel nekik , hogy az árfolyam elérte a csúcsát . Napokig toporgott egy helyben.. Itt már gondolkodóba estem és angolosan távoztam belőle . Jól is tettem. .. persze lehetett úgyis indokolni a korrekciót , hogy a piac előre beárazta azt is ami még mégsem történt aztán a jelentésre felébredtek … Illetve az átsúlyozások sem emelik szerintem az árfolyamot .. .. Egyik elvtárs beírta a korrekció nem ilyen ahogy a 4 IG mozgott . Ezzel sem tudok egyetérteni mert már megtapasztaltam a korrekció bármikor jöhet a “ semmiből”. Pl nyitó a is letehették volna 1000 ponttal .. Visszatérve a kérdésre persze veszegessed sávosan .. De számolj rá , hogy még mehet lejjebb . Szóval ha 4500 ön vettél akkor 4000 , 3600 Kb hasonlóan vegyél bele . 4 IGnél 200 Ft-onként nem sok értelme van venni . Mert egy normálisabb napi mozgásnál többet mozog az árfolyam .
Állami Nyomda