Azt mondom, hogy a nyomdának van az USA-ban leányvállalata, ebből arra lehet következtetni, hogy több lábon áll. Semmi trollkodás, ott van a BÉT oldalán a közlemény.
Nem tudom volt-e már, de a vámháborúval kapcsolatban, a vállalat közleményeiből: Leányvállalatot alapított a Nyomda az Egyesült Államokban
2024. március 8. Superior ANY Global LLC néven leányvállalatot hozott létre a budapesti székhelyű
ANY Biztonsági Nyomda Nyilvános Részvénytársaság és a Superior Packaging & Finishing, melynek
székhelye Braintree (Massachussetts, Egyesült Álllamok). Az ANY 51 százalékot, a Superior 49
százalékot tulajdonol.
Az ANY amerikai partnere a legfejlettebb technikával rendelkező szereplője a digitális nyomtatás, a
megszemélyesítés, a gyógyszer és más termékek csomagolástechnikai piacának. Az új vállalat azért
jött létre, hogy a biztonsági nyomtatás területének innovatív szereplője legyen az amerikai
kontinensen.
"Az új cég céljai között meghatározó a személyazonosítás nyomtatott és digitális technológiája, az
alkohol tartalmú italok, a dohánytermékek, a gyógyszerek nyomorkövetése, bizonyos termékeknél a
származás és az adó megfizetésének igazolása.” - hangsúlyozta Donny Charlebois úr, a Superior
tulajdonos-vezérigazgatója.
Én is beszórtam egy részét tegnap 5400-on, mert kellett a pénz kocsira(akárcsak a telekomnál). Viszont amilyen mozgások vannak, lesz ez még 6000 alatt júliusig.
Ez most kicsit kárörvendőre sikerült! Szerinted 7000- rel megy neki az osztaléknak? Nem akartam, hogy a nyereség elégjen a hétvégén, realizáltam 10 % ot!
Állami Nyomda