Megértem. Akkor várj a tisztulásra. Az elemzőházak felfelé tolják a célárakat. Q3 brutális lesz. Jönnek be pénzek innen -onnan. Nis bizonytalan még (szerintem az is meg lesz de ez csak a saját véleményem) Szerinted a szeptember 25-én csippanó osztalékok hol fognak landolni?
Igazából nem érted, de nem is ez a lényeg! A "szinteknél mindig történik vakami" Most meg kell várni a scope minősítést pl.! "Egy csomó lóvé kirepült az ablakon." Megnézik hogy áll az összkép! Ilyenkor láttunk már csodát...:)
Aztán, egy korrekció mindig veszélyes, mert időbe telik és bármi külső tényező (is) jöhet közbe, ami nem segít... Most a nagy 3. szakaszt csinálta, és elérte a minimum szintet, 100% +egy kicsi (20Ft). Ez azt jelenti, hogy innentől az 5. hosszabb is lehet, mint a 3. volt, de csak lehet a matek alapján! A 3. ba, még lehet akár 60% is, de már a 4. szakasz is megengedett, esélyes! Vagyis egyre több a bizonytalanság, variáció most, technikai alapon. A 4. szakasz (korrekció) meg eltarthat addig is, mit a 3.-nak az ideje volt. hmm ...de ez indulhat feljebbről is. Ezért szoktam mondani, hogy a pingvintől minden forint ajándék már! (kivéve, ha megvolt a korrekció) Mindent a korrekció fog eldönteni! Szóval csak lépésről lépésre, no kapkodás! 👍
..de aztán abban maradtunk, hogy inkább a marzsok számítanak eredményesség szempontjából, az meg ugye most világszám, de összességében nem egészséges a magas olajár, de az már a gazdasági hatások miatt közvetetten...
Tökölök mert 90 es években közepe fele mikor kezdtem a tőzsdézést beragadtam csúnyán egy vételben és ez bennem maradt sajnos.Nem akarom a pénzemet befagyasztani.
Úr isten.. erre tényleg senki nem gondolt!! Akkor gyorsan hívjuk vissza azt a 10 diplomatát! És még ajánljuk fel borsodmegyét is putyinnak nehogy berágjon.:-))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.