Én már 2 hete írtam hogy az olaj új Ath ra fut! De ha Putyin berág és válaszul a kitíltott diplomaták miatt nem ad olajat úgy olvasom máshonnan sem kap a Mol .Akkor a saját kitermelése nem lesz kevés a 5500 as árfolyamhoz?Ébresztő!Kapish?
1. infláció! 2. üzemanyaghiány Minden ATH... MOL ok, no de USA? Ennyire nem fognak? Semmitől? Balga nép, aztán 1nap jön az összeomlás. Mert a nagyok elengedik. USA 10 éves papír 5%, 2007 előtti szint. akkor 80%-os államadósság, most 130%, ja nincs baj. Meddig nincs baj?
én nem kereskedem sem a MOL-lal, sem az OTP-vel. "szabadon". NQ és DAX Shortom van, nem tudom mitől lehetne jobb a világ. Már nem Irán a probléma, főleg. Szaúdi olaj kiesés "brutális", főleg az EU-ra nézve, mert onnan jött a legtöbb olaj. mi lesz így veled dax? Long mi ? Hogyne.
Na jó, befejeztem. Akit érdekel, keressen rá a címre. A szaúdi vezeték megrongálasa és leállása a téma. Nem lesz hamar 100 dollár alatt az olaj a cikk írója szerint.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.