Csak annyit fűznék hozzá, hogy a gyenge korrekciós szakaszok szerintem a long erejét mutatják, ahogy a tartósan magasan ragadt RSI is. 🫡 Szóval csak óvatosan a shorttal a MOL-nál!
Na ezért nem rakom ide neked a chartokat, mert nem tudod mit látsz, vagy nézz rajt! Miért közel egy hónapos chartot nézel? Eddig is ott volt a 6500 körüli cél. Nem magyarázom a részleteket, de a nagy piros 3. szakasz hullámát csináljuk és az elméleti célára a 161.8%/6570 . A 100% a minimum, hogy meglegyen. 120% felett már jónak mondható.. Amit sokan elfelejtenek, hogy ez nem egy slukkra megy, kell benne lenni 5 szakasznak, de legalább 3-nak! (eddig jó indulattal is 2 volt csak, ezen a síkon.) Ezért várjuk, tervezzük közben a korrekciós szakaszokat! A mostani korr, is nagyon gyenge (inkább konszolidációs korr.), ebből számolni veszélyes. Szintről szintre, haladjunk csak, de a cél felfestve azért. 👍 A reális jelenleg ~5500 környéke az indikátorok szerint. A következő pedig ~5800, amit nehéz átlépni, kell a pihi, vagy korr! Innentől lehet érdekes csak a 6500-6600. A szinteknél lehet elnyúlás is, egy jó kanócos fordulással.:)) Közbe meg itt az osztalék szelvényvágás, ami jó lenne az indikátorok hűtésére, korrekció gyanánt. Ez már a funda/osztalék technikai következménye, nem szoktam vele kalkulálni, mert még nincs a charton. Te megteheted.🤣
Én hiszek. Mint ahogy te is hiszel a mol céláraiban, mostanság, pedig hosszú évek alatt amikor 2700-3200 közé tették a célárat, ugyan ezen elemzők, akiknek most hiszel, mind hiteltelen volt. Meg hozzá nem értő. Igaz, Balin? XD XD Na, van erre magyarázat nem? Ha három évet végig hazudoztál a molban, minden évben, akkor mi a problémád, hogy most az otp oldalazik 45e körül pár hónapja? Ráadásul hsz-ek tömkelege van arról, mekkorát tévedtél évekig, kezdve a még 12e-t sem fogja elérni véleményeddel.
Az egyre magasabb OTP célárak nem sokat segítettek az utóbbi hónapokban az OTP árfolyamán, de látom a reményhal még lubickol. Vegyél bele vastagon, ha hiszel azokban a célárakban! 👍
Na, gyerünk, bírom, biztos van valami frappáns válaszod a szerinted lefelé álló zászlós otp-re sorban jönnek a céláremelések.... vagy csak a szokásos, otp lebeszélés mol meg fel?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.