Adócsökkentés lesz. A profitba már így is kotorásznak rendesen. Ezzel az erővel akkor elvehetnek más cégektől is hogy kompenzálják az üzemanyagárakat. Ha lesz adóztatás az innen már központosítottan az EU fogja szorgalmazni. De ez szerintem még odébb van egy kicsit. Addig a MOL-nak lesz pár brutális negyedéve.
Amúgy nekem is az jutott pénzeken az eszembe amikor 1920-ig leverték a MOL-t, hogy valaki már tudja hogy mit terveznek (mol vezérekkel már tárgyaltak) akik előre megszabadultak az bónusz részvényektől már pénteken. De aztán elvezettem ezt a spekulációt.. Amíg az olajár extrém magas nem fog megtörténni az részlányára tartós esése.. és valaki nagyon elszántan veszi piaci ár felett is jóval.. Ha ez a két folyamat elindul, az olajár durván visszaesik a vevőnek meg elfogy a pénze akkor lesz durva szakadás.. Addigra már fel kell tápolni shorokkal 5000-5050 között... Ha beindul árfolyam szakadás akkor már erős short pozicóban érdemes lenni..
2. Esetleg az kormány az "osztalékból", amit ugye most kéne megkapni, de még időpont sincs adhatna átmeneti kompenzációt a vállalatoknak, vállalkozóknak az üzemanyag adójának (á-fa , b-fa céfa) átmenti csökkentésével. Ársapka má' volt, az már nem lesz.. ..
Szerintem ez már eldőlt régen. Azért lett ilyen rendszer kialakítva, mert ebbe az irányba ment el a világ. Megjegyzem, ha venné a fáradságot mindenki, és nem dobálná szanaszét, ezt a kültéri vegyes hulladékos kukákra is értem. Hanem a saját szemetét szelektíven kezelné, akkor lehet szükség sem lenne rá. De ez kb. reménytelen.
Szerintem vállalhatatlanul én nem kommunikálok. Én átérzem sokak baját, de nem hiszem, hogy mindent ide kell hozni, erre a fórumra, és azt sem hiszem, hogy a MOL-t kellene utálni azért, ami történt. Bár ő már elég régóta negatívan kommunikál, és 99%-ban olyan cikkeket csatol, ami negatív képet ad a MOL-ról. Szóval van baj azon túl is, ami most foglalkoztatja.
Srácok, mindkettőtöket kedvellek a fórumokról. Nem volna lehetséges, hogy vesztek néhány mély levegőt, kiszellőztetitek a fejeteket, és visszatérünk a rendes kerékvágásba? Elég vállalhatatlan ez a kommunikáció itt. Az én és többiek kedvéért lécci...
Akkora rakás vagy,hogy ma is te kötöttél belém!Ráadásul mocskos szemét módon: azt a rakást valóban el kellett takarítani,méghozzá családtagomnak! Úgyhogy,elbújhatdsz egy papír alatt ..Nem foglak kivakarni alóla....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.