Nekem nagyon tetszik, amit a részvény csinál. 2,5 gondolat. Egy. A szokásos nyári gyér forgalom ez esetben nem is olyan gyér, és az ehhez kapcsolódó szokásos lecsorgás nem is lecsorgás, hanem egy lassú felcsorgás. Ami azt jelzi számomra, hogy van érdeklődés, kereslet a papír iránt, és nem Irán. Kettő. szintén ehhez kapcsolódóan tetszik a részvény mozgása, hogy meg-megáll, erőt gyűjt, majd feljebb lép. A vevők bár vennék olcsobban, de nem jön le, nincs olcsóbban, hát megveszik árában. Mert ezt csinálhatja most is. Ha ugyanis nagyobb korrekcióra készülne, akkor tényleg jöhetne egy felszúrás 5000, vagy a fölé, és gyors lefordulás, majd 2-3 nap esés. De nem ezt csinálja. Most megállt, nem szúrt fel, megközelítette az 5000-et, de nem fordult le, hanem tapad rá, mint aranyérre a pióca és szívja ki az erejét. :) Igazából még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy az oszti vágásáig nem fog ez nagyot korrigálni. Össze fognak sűrűsödni az események. Fél. Mindig ezt mondom, tudom, de nincs ok az esésre. Kivéve technikai, ami amúgy tényleg benne lenne, de szerintem itt tévednek sokan. Önmagában nem elég a technikát nézni. Mert az sokszor becsap. Viszont fordítva mindig igaz, és ez az oka a tévedésnek, hogy utólag minden mozgás igazolható VALAMILYEN technikai háttérrel. Ez a nem mindegy. Tehát a technika hasznos és használható is, de ha ellene megy a funda, a momentum, a value, a piaci és céges háttereknek, akkor nagyon megfontoltan alkalmazandó, és szerintem, most valami ilyesmi lehet itt. Na, jó reggelt, szép napot minden spekának. Megmondom őszintén nem zavarna, sőt még jobb is lenne a fentiek miatt, ha a héten még itt 5000 előtt maradnánk el oldalazgatva, a szintre tapadva, és ezzel jelezve, hogy nincs eladói nyomás.
Igen. De az sem betonfal. A fibo szintek közvetlenül 5000 felett és 5100- nál. Bármelyikig elmehet, felszúrhat. De semmire sincs gari, hogy egy klasszikust idézzek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.