ez a stílus lenne a módja a 'felrázásnak'? amúgy meg miért lenne törvényszerű, h valaki csak azért bukjon, mert történetesen nem tudja, mikor jön az osztalék és inkább beírja ide, minthogy rákeressen? ez a belépőd amellett hogy totál szélsőséges, mellé is ment teljesen, ami egy olyan megfontolt, tapasztalt tréderről, aki 1700-on szállt be, nem a higgadtságot, a nyugodtságot, a tapasztalatot, a zaj kizárását sugallja.. remélem, a trédjeidet nem jellemzi ilyen idegből való kirohanás ;)
Pontosan, kisbüfiként kezdtem 1 millió 200 ezerrel 17 éve, de csak most az utóbbi 2-3 évben tudtam ebből kitörni, szintet lépni, és még csak most próbálok hozzászokni, hogy most már nem kicsi a portfólió, és ezzel együtt megjött a hangom is 😄 (van ilyen is bármennyire is hihetetlen, de ehhez ennyi idő kellett, azóta már a fórum 90%-a kicserélődött, ők lemorzsolódtak)
😀 Látom egyesek magukra vették, tőlem azt hisztek amit akartok, de sokakat fel kell rázni valahogy, vegyék már észre magukat, itt pénzről van szó, és ők elfogják bukni.
Képzeld igen, még ennyi év után is kitud hozni a sodromból, nem tudom megmagyarázni miért, a tőzsdei mozgások már nem izgalmasak, hozzászoksz, de ehhez képtelen vagyok, és most olyan szinten nem értette itt valaki, hogy mikor lesz az osztalék, amilyennel még én sem találkoztam ilyen hosszú ideje.
Egy kisbüfi lehet, aki a mai napon regisztált a fórumra, de durranásként máris fire szintet vízionál magának. Itt a fórumban nincsenek ilyen szintek, bármennyire is szeretné.
tényleg egy amúgy végtelenítve előforduló, ismétlődő kérdésre szántad el magad a regire tizenx év olvasása után, ahol ilyennel gyakorlatilag minden nap találkozhatsz, ha valóban követed és olvasod a fórumot? és ez azt váltotta ki belőled, h rommá alázz gyakorlatilag mindenkit, aki ismétlődő kérdést tett fel? szted ez így rendben? ilyen egy entrée? minden jót..
A bank, a tőkeáttételi kamat miatt, a további ügyleti jutalék és speed miatt, mivel a visszavásárlási, vagy kiütési ár mindig alacsonyabb az aktuális tőzsdei árnál, nyerésben lesz. ha nem nyerne az ügyleteken, nem is csinálná.
Pontosan: "az ostobaság mértéke határozottsággal párosul". Igen, határozottan állítja a hülyeséget ami nincs is ott a szövegben, de ő így értelmezi, és tovább is adja, és vannak akik átveszik, és terjed a fals információ, mint a járvány. Meg amikor 20-szorra mondod el 10 féle megfogalmazásban hátha valamelyiket megérti és még így is képtelen rá, és mondja a saját hülyeségét. És fel lesz háborodva, neki fog feljebb állni és nem érti miért nevezik őt szellemi feketejuknak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.