Azért nem, 3-4 hónapja bevásároltam belőle. +20% és megjönmég az oszti. Gondolom bezuhan, kicsit várok a felpattanásra eladom. Igaz kockázat de fél év alatt nem hoz az állampapír ennyit.
KHbroker, voltam Cib-es de ott a külföldi részlegen csak röhögtem, meg már 10-en éve is 1% volt a juti. Nem tudom változtak e, de én önállóan kereskedek, nem kell segítség, max email ha valamit kérdezek.
Szia Most kell közel 300 milliárdot visszafizetnie (co). Inkább a 9%-os iparűzési adót emelné Uniós szintre, az igazságosabb lenne, mint a Mol sarcolása.
A PKN-t most kerestem ki, az is hasonló P/E-vel forog. P/BV-ben akkor van még tér hozzájuk képest, P/E-ben meg könnyen jöhet javulás a marzsok idei emelkedésével és ha a különadókat előbb-utóbb visszavágják +NIS. Legyen 5-6k között akkor, még jobb :P
Sajnos én ezt már a Fotex halálakor felismertem, azért kell külföldizni...rengeteg lehetőség, irdatlan sok szektor. MIndig van mibe fektetni...bár épp most visszaugrottam egy légitársaságból Mol-ba pont jókor, még tartom a 3880-as vételt. Azért az megvan mikor az Omv 7 % osztit fizet? Közben egyesek itt szétcseszik magukat mutyisztánba. Meg ez a nap végi záróár beállítás....tiszta szégyen még mindig. Emlékszem még a régi szép időkre, mikor szénné volt manipulálva az MMTS terminálon az ajánlati oldal :---))))))), hát azért elég egyértelmű, mikor irdatlan veszi ka Molt, jót mosolygok itt néha a minihisztiken. Közben meg senki se veszi észre, hogy a Micron 300 usd-ről felmegy 1200-ra...röpke időszak alatt. Sajnos ami a Béten megy az már 10 éve is siralmas volt, most meg aztán pláne. Főleg mikor az ilyen semmiket mint az Opus szénné vették a kisbüfik, meg a mutyi brókerek....te jó ég....mindenki elhitte a lopás és a szerencse örökké tart.....ja nem . Nézem mi lesz ennek a rallynak a vége, személy szerint 4900 és 5300 köré várom, az már nekem maxi jó. Aztán vissza a jó öreg aranybányábaa....
Sziasztok Osztalék így, osztalék úgy. Abba senki nem gondol bele, hogy ezen az árfolyamon ez már nem osztalék papír. Ezen a szinten az állam papír már ugyan ott van mint a Mol és nincs rizikó. Az osztalék már csak ráadás ennél a papírnál.
Nem, de ismertem takarítót, aki valószínűleg intelligensebb nálad! És, mindezt 1 kérdésből állapítottam meg. Ha lehet hanyagoljál bármilyen kérdéssel mostantól! Válaszra ne számíts! 😉 Root cause
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.