Ki beszállásom eredménye .Hogy nincs Molom.4323an adtam ei 07 22-én várva a korrekciót.Persze 200 ft ol estem el részvényenként azóta.Nem marad más hétfőn visszaveszem amenyin lesz kapható ne esek el több haszontól.Hajrá Mol!
és akkor még jön hozzá a plusz emelt alapítványi osztalék + A Concorde szerint szén-dioxid-kvótaadó tekintetében a Mol potenciálisan mintegy 290 millió dollár visszatérítést kaphat, ami körülbelül 126 forint/részvénynek felel meg. A Mol friss bejelentése alapján ez a prognózis még konzevatívnak is bizonyult. azért ez sem rossz a jelenlegi 300Ft/rv. osztalék mellé. :))))
A milliárdos vételek nem véletlenek. Jövő hónapra várható az osztó. 6%os jegybanki alapkamat mellett én 5300körülre tippelném, de legrosszabb esetben is mint. 5000re. A ciprusi gázmezős akvi még be sincs árazva. Egyetlen félelmem van : Hiába van meg a Mol-Nis szerződés , ha nem lesz még a Mol-Gazpromnyefty megegyezés. Remélem Vucsics és Putyin nem egyezett meg a hàttérben a MOL kihagyásával. Új miniszterelnökünk csúnyán beszólt mindkettőnek ápr.13.-án !(Kussolni kellett volna)
Vucic a komunikációi alapján állhat a nagykötésű zárók mögött. Mindig az ellenkezőjét mondja, mint ami lesz. Pedig nincs kémyszer alatt hogy nyilatkozzon, de.mindig ellenlezőt mond. Nem optimista, néhány nap...
Én pedig arra utaltam,hogy még soha nem minősítettelek olyan pofátlan módon,ahogy azt te tetted....Azon egy cseppet sem csodálkozom,hogy ennek a megértése meghaladta a szellemi képességedet...
Ha nem néhány napon belül lesz meg, hanem csak szeptemberben, az sem baj. Nem kell rá már annyit várni, mint a Luminor bulira. Ráadasul a MOL-ban most egy sor sztori van. Nem 100Ft-os lépcsők jönnek, hanem 5K, 6K, 7K és ki tudja hol lesz az új stabilizálódás! Akár 1-1,5 éven belül!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.