Igen ezt írtam .De azt is írtam korábban hogy remélem ebből a vétel eladás tradelés végett nem maradok papír nélkül mikor megindul fel egyszer erőből.Persze elindult én meg visszavettem .Mi mást tudtam volna tenni?Egyébként azért nem írtam ide mióta megvettem 07 10.e óta mert mostanában mikor megírtam napközben hogy na most megindul akkor pont megállt az emelkedés.Így hallgattam és kivártam.
Oké.Könyvelek ide 1 kicsit mert nem szokásom kamuzni.2026.06.10.én vettem 3820 on ezt eladtam 2026.07.06 án adtam el 3920 on.Ekkor írtam is hogy visszaveszem lejebb.De mivel ezután megindult hozzáteszem nem ok nélkül és nem akarok kimaradni a nagy ugrásokból így visszavettem.2026.07.10 én 4076 on ezt adtam el ma 4323 on.Nem kanyizok csak elírtam nem 3920 on vettem ezt a ma aldott tételemet hanem 4076 on vettem.Most pontosan átnéztem 2x is nehogy elírjam a számokat!
A MOL Igazgatóságának döntése szerint a MÚEA-t nem kívánja más alapítványi formában működtetni. Ezáltal a MÚEA megszűnése után a MOL által 2021-ben rendelkezésre bocsátott 42.977.996 db „A” sorozatú MOL részvény és a MÚEA egyéb, MOL-ra jutó eszköze várhatóan a MOL birtokába kerül. Ezzel és a 2026. július 3-án bejelentett sajátrészvény tranzakció következtében a MOL sajátrészvény állománya előreláthatólag jelentős mértékben nőni fog.A kialakult jogszabályi környezetre, valamint a befektetői érdekekre tekintettel a MOL a 2026. évi osztalékfizetést a magyar állammal történt vagyonmegállapodást követően valósítja meg. Ezek szerint nővekedni fog az osztalék?
Ezt irta július 9-én 15:12-kor "3988 Továbbra sem gondolom hogy most az irány csak fel. Ugye legutóbb 3820on vettem 3920 on adtam.Most nincs papírom.De szerintem bármikor lehet ismét 3820on akkor veszek megint.Most feljebb nem veszek."
Jönnek a riogatások a bugyivonalakkal, meg a fibo szintekkel, amiknél általában, gyakran, le szokott fordulni az árfolyam. Én beírtam múltkor példaként a 3500-at, ahol rengetegen eladták tavasszal, mert akkor is ment a riogatás a fibo szintekkel. Meg már túl sokat emelkedett 2600-ról, aztán 4100 fölé ment az árfolyam. Azóta fibonachi fórumozó ritkán jelenik meg, akkor is kátrányos füstszag kíséretében.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.