Miért adná oda másik alapítványnak??? Az államé voltak azok a rv-ek, az állam kapta az osztalékot korábban. A srv teoria, amit írtam az nem valószínű. Abban az esetben lehetne magasabb az osztalék, mert srv-re senki nem fizet osztit. De ez csak elméleti lehetőség, játék a gondolattal. A MOL Európa alapítvány esetén nem is annyira elméleti. 😉
Akkor olvasd el:Molt felszólitotta MP1G,hogy ne próbálja kifizetni atz osztaléko tmert az a pénz a NER-hez tartozó.Közgyülés semmit nem ér, ez a dili fuli MP1G azt hiszi,hogy ő szarta az egész európát.
Igen, ez evidens. De vajon ki lesz a megfeleltetés időpontjában a (jelenleg) MCC pakk tulajdonosa... A közgyűlés csak az osztalékra szánt összeget határozta meg, nem címkézte azt. MP-nek jó jogászi vannak. Ha kell, várok pluszban két hónapot a kifizetésig, annyi idő alatt sztem megoldható, hogy az MCC-s pakk jó, méltó helyre kerüljön.
Majd,amikor az eurpai ügyészség kezdi el megvakargatni a NER-es vagyon keletkezésének mikéntjét...Nem véletle fizettette meg velünk(!) viktor a havi 1 milla eurós büntetést...(ha valaki megfeledkezett volna erről az apró,de el nem hanyagolható dologról...) !
MOL részvényesként egy percig nem aggódom az osztalék kifizetése miatt. A közgyűlés megszavazta a mértékét, csak a kifizetés dátuma nincs meg. Tavaly május 21-én tették közzé és június 13. volt a kifizetés kezdő napja.
Egyetlen kétharmados szavazással ki lehet mondani, hogy a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokról szóló törvény hatályát veszti, így a kekva-k által birtokolt ingatlanok, készpénz, termőföld, részvények és cégek visszaszállnak az állam tulajdonába, mondta Ligeti Miklós, a Transparency International Magyarország korrupcióellenes civil szervezet jogi igazgatója az mfor-nak. Az Állami Számvevőszék friss elemzése szerint a kekva-knak juttatott állami vagyontömeg a számviteli beszámolók mérlegfőösszegei alapján 2024. december végén 3058,7 milliárd forint volt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.