Szia Azért mert te 5 évvel hamarabb regisztráltál, csak 226 hozzászólásnál jársz 4-es aktivitássál, míg Ő 2020-ban regisztrált és több mint 25K hozzászólással is csak 3-as aktivitást kap a rendszertől.
Ez 1 baromság! Ha jönne semmi gondunk nem lenne! Amikor a politikai utálat felülírja a gazdaságosságot ami nálad most eléggé jellemző akkor már baj van!
Az ársapka nagyon nem jött be, rendszerszíntű problémákat és hiányt okozott. 04.12. utánra nem terveznek, de addig nagyon is, az ársapka lassúbb gyilkos, mint pl a jövedéki adó csökkentés. Az olaszok is az áfa-jövedéki adó csökkenését tervezik, és szeretik másolni mások know how-ját... Nem szakadhatunk el nagyon a környező országok árától, erről megállapodása van a cégnek. Szóval várnak, mert trump rövid távú áremelkedést remél, ha meg választásig megy a dolog, akkor előtte jövedékit csökkentenek, vagy azt sem....sztm
Egy hónap múlva választás, azon lepődnek meg legjobban ha doktorminiszterelnökúr csak egy kis jövedéki adó csökkentést adni. De attól nem kell félni, hogy itt a MOL nyer valamit, majd megint a haszon nagy része megy a költségvetésbe ide meg löknek egy kis morzsát. Csak majd, amikor át kell alakítani a finomítót mert nincs orosz olaj, annak a költségét nem tudom ki fogja fizetni...
Árstoppal láthatuk mit ért el eddig a kormány semmit.Kialakult egy hiány mikor árstoppal éltek mivel sorra bezárnak a kutak még a csőd előtt. Kormány persze próbál nem elesni az őket eltartó adóktól ezt látjuk most is ezért nem akar csökkenteni adót .Mi lesz ennek a vége gondolom azt sejted.
Egyedüliként. Előre leírtam. Xar lehet annak aki olajat és olajos cégeket shortol jan/febr óta. A fidess színháznak még nincs vége! Jön az újabb felvonás.
A molnak csak jó ha lejebb megy a jöv.-i adó azzal csak több üzemanyag fog fogyni megint.Ha ársapkát vezetbe a kormány mert sok választása már nincs azzal a jobb kezébe harap bele A lényeg a Molnak fel!
Balinnak, - aki 2020 óta nyomja a Molos agitpropot ebben a topikban- egyetlen fillér haszna sem volt az orosz olajból 😁😁😁. Akkor te nem vagy, és nem is voltál soha Mol tulaj haver .. Azt nem értem csak, hogy akkor mi a francnak kellett a 2020-as regisztrációd óta 25 ezerszer hozzászólnod itt a fórumban. Így ütötted el az idöt?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.