Félországot tönkretették. Holnap Gyurcsi odaáll a nagy megmentőként , és a tv nyílvánossága előtt elszavalja megmentő csomagját. Már longban vannak . Mehet felfelé a piac
Holnaptól minden szép lesz minden jó lesz
Rohadt szemét MOl vezetés a politikusokkal összefogva , pénteken mélybe rántotta a MOL részvény árát. Azért tették mert tudták sokan a MOL- és OTP részvénnyel fedezik a long ügyleteiket. A Napi durva szándékos lerántás ki is ütötte a fél országot. Engem is kiütött, lesem merem írni mennyit veszítettem. 90000 Ftért érdemes Ina részvényt venni 15000-ért nem akartak MOL-t venni. Összehangoltan shortolták a piacot a magyar bennfentesek- politikai maffiák. Lent megvették a kiütött longosok részvényeit szarért húgyért.
A mini "guru", befedezte a shortját, "saját"bankja ellen,még a legjobb cimboráját(herr nady) is cserben hagyta,(a mi zsiványaink olyan hollók, hogy a saját szemüket is képesek kivájjni). Szétvernek mindent, ki érti ezt? Teljesen, minden különösebb ok nélkül, teszik tönkre a magyar gazdaságot. A kormánynak csak azért hogy valamilyen kritériumot teljesítsen 1000-el shortolja a saját pénz piacát?.....
Arra a kérdésre, hogy ő maga miért adta el Mol-részvényeit kedden, a bankvezér azt mondta: semmilyen speciális oka nincs. "Nekem is vannak OTP-részvényeim, amelyek mögött hitel van, nekem is kellett letétet növelnem, kellett hozzá likviditást teremtenem. Ha tudom, hogy ilyen hullámokat indít el, nem adtam volna el" - mondta Csányi Sándor.
A MOL a végső adatok alapján a nyilvános vételi ajánlat során megszerzett részvényállománnyal együtt összesen jelenleg 47.15%-os részesedéssel rendelkezik a horvát INA-ban. Továbbra is fennatartjuk a véleményünket, hogy középtávon a "nem várt" plusz részesedés hozzáadott értéket fog jelenteni. A horvát kormányzattal tovább folynak a tárgyalások a várhatóan 19% körüli részesedés megszerzéséről.
Miután a fundementális háttér továbbra sem alap semmilyen befektetési döntés meghozására rövid távon, egészen addig amíg nem csökken a volatilitás nem ajánljuk jelentős pozíció felvételét. További likvidálások várhatóak még bármely piacon és papírban. Nem zárható ki egy gyors emelkedés a mélypont után, a mélypontot eltalálni azonban nem lehet! - szól a Raiffeisen elemzése.
nincs itt különösebb baj, csak nehéz lenyelni a békát.
egy barátom azt mondta, mindig annyi pénzzel tőzsdézz, amit nem fáj elveszíteni, ebben igaza van.
a forex az elmúlt időszakban jól termelt, szerencsére a cégemnek van forex kerete, arra igaz lehet, hogy nincs rossz pozi csak kevés idő, viszont az idő ott nem korlát...
tavaly a rv.piac volt plusszos, az áru minuszos, a forex pluszos, az idén az áru és a forex pluszos, a rv. minuszos. összességében az idei év jobb, mint a tavalyi..
nem vagyok shortos, de az áru piacon az jött be az idén, szvsz jövőre fordítva lesz...
A pénteki eséssel egy 10 éves trendvonalig esett az olaj. Ha ez sem fogja megállítani (legalább egy idõre), akkor alatta 59usd-nél az emelkedõ csatorna alja, lejjebb 34usd-nél az elhagyott bázis teteje marad érdemi támaszként. link
A 11k-s rést kikaptuk, de nemtom marad-e 12k-n helyette másik?
Csokis, nekem az is aggasztó, hogy ~50%-on áll az egyenlegem, és csak reménykedem, hogy jön az up... de 0-ás egyenlegből ...... lesújtó lehet ezt átélni, részvétem.
Gondolom ezek a mélymerülések is alábbhagynak, ha a trógerbrókereknek már senkinek a longos-hatis pozijára nem fájhat a foguk, mert már mindet kinyírták, több friss madarat pedig már nem tudnak berángatni a darálóba.
Engem hetente többször is hívnak, a jobbnál jobb ajánlataikkal a brókik, nem győzöm néha már parasztosan elhajtani őket...
nekem csak volt. tegnap likvidáltak 2000 db-bal hatiban, inkább nem írom le mennyi bukóval... maradok a devizáknál egy időre, szvsz éves mélypont lesz, ahol likvidáltak...
sok sikert nektek, lesz ez sokkal magasabban, így pozi nélkül is...
Törölt felhasználó2008. 10. 10. 23:31
Minek? 8000 vagy 10.800 nem mindegy? Itt senkinek nincs annyi belőle, hogy a kettő között komoly különbség lenne pénzben. Vagy tartsa már fel a kezét, akinek 500 db MOL-nál többje van, kérem!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.