"A magyar tőzsdén a Molban volt a legnagyobb sztori, több mint 5
százalékot esett az árfolyam, miután kiderült, hogy Ukrajna akár már
2025-ben leállíthatja az olajszállítást a Barátság kőolajvezetéken" Erre volt ez a nagy felhajtás?? Mondjuk a sok pánikhülye embert biztos be tudták szopatni...
Valaki linkelné melyik hír keltette a pánikot?? 2220-as átlagom vagy így nem igen érdekel mi történik mert ugyis csak 3k-nál leszek érdekelt egyszer valamikor ,de erre most kíváncsi lennék...
Jelen állás szerint. De a háború nem tart örökké, Oroszország ott marad, olaj nála lesz. Akkor kell megnézni, ki milyen döntést hozott, és kinek milyen lesz a viszonya Moszkvával. Kijev nem lényeges, mert orosz város lesz.
Hol és mikor jelent meg először a hír? Ennyit kell tenni . Csak ugyebár az elég ciki lenne, ha mondjuk a független objektív sajtó egyik pillére lenne az érintett.
Nekem is volt Molom még 2017-ben vettem 2900 áron volt párszor utána 3000felett de nem adtam el. Majd jött a covid és 1500 ig leesett nem baj gondoltam kapok osztalékot de azt sem kaptam. Nem pánikoltam vártam ,az ár visszament és jöttek az osztalékok is. Tavaly nyáron adtam el osztalék előtt 3000 felett . Még nem vettem vissza de gondolkodom ,ami tény ez a cég sokkal többet ér,de jelentős politikai kockázat van benne. Meg hatalmas adóval terhelik.Ezt külföldi nagy befektetők nem szeretik. Szerintem még eshet de venni kell. Miért? Mert jó osztaléka van, benne a fideszes alapitvány vezetés.Ők éhesek kell a pénz. Na de ha meg kormány váltás lesz akkor meg azért lesz jó. Az ár szerintem simán lecsoroghat most ősszel 2500 alá is.
Szerintem itt rémhîr terjesztés történt. Nálunk a BTK bünteti.Ukrán törvényeket nem ismerem.Itthon azt lehetne megvizsgálni,hogy akik lehozták ezt az álhîrt szabályosan jártak-e el,ha nem és elmarasztalják őket,akkor esetleg őket lehet perelni.Az ukrán vonalat a MOL-nak kéne intézni.Feljelentés Ukrajnában, vagy pert indîtani a valótlan hîr publikálójával szemben, vagy a nyilatkozóval szemben,ha elmarasztalás van a bîróság részéről ezután ott is lehet pert indîtani. Ez hosszú idő,de remélem valamit lépni fog a MOL és le is kommunikálja.
Egyértelmű verbális piacbefolyás történt! (Nem vagyok kormány párti) de Szijjártó pont nem azért ment mert nem lesz itthon olaj! Sőt nem is azért, hogy jövőre sem lesz itthon olaj! Lényegében jő hírért ment, ami teljesen másként csapódott le a hazai médiumokban, vagyis szinte csak a Portfolo.hu oldalon. Erste és a Portfolio kéz a kézben alapon működik. Idén feltűnően sok sold out certifikát kerül kicsapásra, hasonló bár ennél az esetnél könnyedebb megoldással de lényegében ok nélkül! Vagy mégis van ennek oka? - ki tudja? Az biztos valami itt nem stimmel. Mondhatom itt kilóg a lóláb. A legtöbb eszköznél, topikban előjövő árjegyzői hiányosság meg csak olaj atűzre.
ez nem igaz. csak idén több magánszemélyt büntettek meg piacfelügyeleti eljárás keretében 10M-s nagyságredekkel. szvsz simán fel lehetne nyomni őket. én simán csak kiszáltam 1% bukóval így nem picsogok, de azért ez felettébb gusztustalan volt.
-na hol van az a NAGY: MAGYAR PÉTIKE (fríss hús) Felső elít , mért ne hasaljon, alul meg mi vagyunk.:::))) nem is mi vagyunk a bazári majom AZT(ŐK) CSINÁLNAK BELŐLÜNK.
Értem, akkor a piacbefolyásoló kapukat bezárni..(ordenálé ujságírás)Tőzsdei időszakra(minimum kizárni) Tessék Területi képviselőtöket felkesesni-> ELŐTERJESZTENI.(nekem is jó a tiszta píac) lusták vagyunk, jó hát nem kötekedésként montam
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.