Bódogság van! Akik 2019 környékén vettek,most k.b nullán vannak. Gondolom te nem ebbe a körbe tartozol. " mesterek" Utána kellene nézni mit firkáltak össze ez idő alatt. De azért örülök,hogy ennyire megy a mol. 300 pontot kellene még durván, az oszti vágásig. Reméljük meg lesz,de aztán?
Nézz körül kikkel bandázol! :) Nem véletlenül írtam galerit a bejegyzésemben. Egyébként komolyan érdekel miért paráztok annyira attól, ha a MOL emelkedik!
Értem hogy indulatból irogattad de ez messze nem ilyen egyszerű és nem is erről szólt aminek beirtad...
Törölt felhasználó2023. 07. 05. 18:30
Sokan egyszerűen nem látnak csak néznek... OTP longból nem biztos, hogy rá lehet érezni a Molra. Aki olcsónakart venni az érezhette, hogy nagyon bizonytalAn már.../2900 lassan esélytelen de 3K alatt sem valószínű hogy lehet venni osztiig./ Nem értem mit kell Balint cseszegetni harmatgyenge dumával ...
Sejtettem hogy nagy lesz a mellény. Igaz hetek óta a kitörésről beszélsz, most végre történt valami. Kicsit se érdekeljen hogy a molt az osztalék miatt veszik, különben úgyanúgy állna mint az OTP. Felhívom figyelmed pár dologra: "Amíg a forint gyengül az OTP-is korrekciós fázisba maradhat.-Bloomberg: költségvetési gondok és kamatcsökkentések sújtják a gyengélkedő forintot." Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés az európai tőzsdéken, miután a befektetők a legfrissebb kínai és európai gazdasági adatokat emésztették, melyek alapján megtorpanni látszik a gazdasági fellendülés. Ezeket most a mol az oszti miatt nem érzi.
Van aki szomorkodik ez miatt mert longban ül (érthető) , a shortos örül neki, mert pénzt keres vele (nem elítélendő), és van akinek ettől van orgazmusa! ( ép elmével fel nem fogható)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.