Két dologtól óvnálak: Erste / Pletser elemzéseire hagyatkozni - ajánlanám Concorde pl. - és kizárólag TA alapon várni a "holnapokat". Van amiben egyetértek veled.
Köszönöm. Na ez normális reakció volt. Erre nem is számítottam. Köszi! Szóval elvileg én Komlett hets, havi, évest meg mindent vizsgálok. Meg hírek, stb. Indikátorok. Az alapján igyekszem az észrevételeimet mondani. Persze nincs arra se semmi garancia. Amikor esés van és esésnek kell lennie azt is elfogadom. Nem csak egy irányt látok azért mindig! A megtámasztásnál adott pillanatot néztem tény. De attól még amit este írtam észrevételeket azokat úgy összességében néztem, hogy milyen események voltak és több hónapot felöleve írtam le amit gondolok! De befolyásolni soha nem akartam senkit! Köszönöm az elnézés kérésedet! Mondom megleptél! Itt inkább az ellenkezőjére van példa ha neki mennek valakinek akkor nagyon!:) Szóval le a kalappal! Köszi!
Igazad van! Elnézést kérek! Nincs jogom ehhez, szégyellem magam, elvitt a hév (tök fölöslegesen) akkor egy tanács, ne napi grafikont nézz 5perces gyertyákkal, hanem minimum 4órás de sokkal inkább napos gyertyájú grafikonokat nagyobb time framen ami enged következtetni a trendre ... mégegyszer bocsánat
Nem hinném, hogy mindenki így ítéli! Amikor írtam, akkor olaj +1%-on állt. Utána valóban esett. Aktuálisan nézem. Azért valamennyire értek hozzá. Olvastam hozzá elég sokat. De én nem minősítek így senkit. Mindig a Mol-hoz van hozzáfűzni valóm. Kérlek ne minősítgess! Ez az! én se teszem senkivel! Max kap egy negatív like-ot!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.